Ένα εκατ. ποτήρια γάλα (και χαμόγελα) από το ΝΟΥΝΟΥ

H FrieslandCampina Hellas-NOYNOY προσέφερε 1.000.000 ποτήρια γάλα στο πλαίσιο του προγράμματος «Ένα Ποτήρι Γάλα για κάθε Παιδί!» και το γιόρτασε. Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί και το 2017  δημιουργώντας κι άλλα παιδικά …χαμόγελα.

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Ένα Ποτήρι Γάλα για κάθε Παιδί!», το ΝΟΥΝΟΥ προσέφερε ένα εκατ. ποτήρια γάλα χαρίζοντας αντίστοιχα  παιδικά χαμόγελα. Το πρόγραμμα ξεκίνησε το δεύτερο εξάμηνο του 2015 και πλέον, προσφέρει γάλα σε δεκάδες μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, απ’ όλη την Ελλάδα, που έχουν υπό την φροντίδα τους παιδιά διαφόρων ηλικιών. Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί και το 2017 με στόχο περισσότερα αποτελέσματα προσφοράς και αγάπης.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κινηματογράφου, το ΝΟΥΝΟΥ προσκάλεσε στα μέσα Φεβρουαρίου στους κινηματογράφους ODEON με ιδιαίτερη χαρά τα παιδιά των συνεργαζόμενων φορέων (με τους συνοδούς τους) σε μια όμορφη εμπειρία διασκέδασης με πολύ παιχνίδι και κινηματογραφική απόλαυση.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Κωνσταντίνος Μαγγιώρος δήλωσε:  «H σημερινή ημέρα μας γεμίζει χαρά, αγάπη και ελπίδα καθώς η προσφορά και η φροντίδα των παιδιών, αξίες που βρίσκονται στον πυρήνα της πολιτικής μας για την κοινωνική υπευθυνότητα, έγιναν πράξη από την αγαπημένη μάρκα ΝΟΥΝΟΥ και το πρόγραμμα  «Ένα Ποτήρι Γάλα για κάθε Παιδί». Προσφέραμε ένα εκατ. ποτήρια γάλα και κερδίσαμε ένα εκατ. πολύτιμα παιδικά χαμογέλα. Συνεχίζουμε και το 2017 για περισσότερα χαμόγελα».

Με την υποστήριξη της ODEON, περισσότερα από 1.000 παιδιά των οργανισμών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, συμμετείχαν στην ενέργεια. Το ραντεβού δόθηκε από νωρίς το πρωί όπου πούλμαν παρέλαβαν τους μικρούς προσκεκλημένους για την μεταφορά τους στον κινηματογράφο και στις δυο πόλεις. Σε αίθουσες που ήταν δεσμευμένες αποκλειστικά για το ΝΟΥΝΟΥ, τα παιδιά παρακολούθησαν παιδική ταινία και διασκέδασαν με ψυχαγωγικές δραστηριότητες και παρέα με τους εργαζόμενους  της εταιρείας FrieslandCampina Hellas- ΝΟΥΝΟΥ.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της FrieslandCampina Hellas Κωνσταντίνος Μαγγιώρος.

 

Το πρόγραμμα «ΝΟΥΝΟΥ- Ένα Ποτήρι Γάλα για κάθε Παιδί!»,  θα συνεχιστεί και το 2017 αποσκοπώντας στην κάλυψη των αναγκών σε γάλα, χιλιάδων παιδιών που βρίσκονται υπό τη φροντίδα αναγνωρισμένων οργανισμών με λειτουργούσες μονάδες φιλοξενίας σε όλες τις περιφέρειες της χώρας,  από την Αλεξανδρούπολη έως την Κρήτη,και από την Κέρκυρα έως τη Χίο. Στο πρόγραμμα ΕΚΕ «Ένα ποτήρι γάλα για κάθε παιδί!» συμμετέχουν από το 2015 το «Χαμόγελο του Παιδιού», τα «Παιδικά Χωριά SOS», η «Κιβωτός του Κόσμου», επιλεγμένοι φορείς από την Ένωση «Μαζί για το παιδί» και από την οργάνωση «Μπορούμε».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Εταιρική Κοινωνική Υπευθυνότητα αποτελεί αναπόσπαστο συστατικό της αναπτυξιακής πορείας της FrieslandCampina Hellas. Στη διάρκεια της μακροχρόνιας παρουσίας της  στη ελληνική αγορά, πολλά είναι αυτά που έχουν γίνει προς αυτή την κατεύθυνση, αθόρυβα, υπεύθυνα, αλλά και αποτελεσματικά.  Η υγεία και η σωστή διατροφή, ο άνθρωπος και η κοινωνία, η μέριμνα για το φυσικό περιβάλλον και η συνεισφορά της στη βιώσιμη γεωργία ήταν, ανέκαθεν, προτεραιότητες τη μεγάλης αυτής εταιρείας.

You might also like