Honeywell: λύση ογκομέτρησης & διαστασιολόγησης

Θα μπορούσε η 3D απεικόνιση των πακέτων να ωφελήσει τις διαδικασίες αποστολής στην επιχείρησή σας; Μήπως ένας γρήγορος, ακριβής και αυτοματοποιημένος τρόπος μέτρησης του όγκου των πακέτων θα μπορούσε να συμβάλει στην καλύτερη τοποθέτησή τους στο ράφι ή το φορτηγό; Μήπως επίσης μία ενδεικτική φωτογραφία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως αποδεικτικό στοιχείο σε περίπτωση απώλειας του πακέτου;  Η Honeywell δημιούργησε το Autocube 8200 για να καλύψει όλες τις παραπάνω ανάγκες και ακόμη περισσότερες.

Αν σας ενδιαφέρει να υπολογίζετε τον όγκο και τις διαστάσεις ενός πακέτου (είστε e-shop, εταιρεία διανομής ή ταχυμεταφορών κλπ.), τότε το Autocube αποτελεί το απαραίτητο εργαλείο για εσάς. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα αποτυπώνει τις 3 διαστάσεις, ενώ παράλληλα φωτογραφίζει το πακέτο, προσφέροντας εξαιρετική ταχύτητα και αποτελεσματικότητα στις διαδικασίες.

Το καινοτόμο προϊόν της Honeywell είναι ιδιαίτερα λειτουργικό, αφού το μόνο που απαιτείται για να λειτουργήσει είναι μία βάση στήριξης, ένα καλώδιο USB συνδεδεμένο σε έναν υπολογιστή και το κατάλληλο software.

Το Autocube μπορεί να μετρήσει από μικρά πακέτα των 10 εκατοστών μέχρι και μεγαλύτερα των 100 εκατοστών, ακόμη και αν έχουν προεξοχές και εξογκώματα ή αν πρόκειται για μη ορθογώνια αντικείμενα, όπως φιάλες και πρίσματα.

You might also like