Λύση πληροφορικής της Data Communication στη Δημητρίου

Αφορά το ολοκαίνουργιο υποκατάστημά της στη Γλυφάδα

Την ολοκληρωμένη λύση πληροφορικής των Data Communication και IME Πληροφορική υλοποίησε η Γαλακτοκομικά Προϊόντα  Δημητρίου ΑΒΕΕ στοχεύοντας στον πλήρη έλεγχο της λειτουργίας και της διαχείρισης της επιχείρησης και των υποκαταστημάτων της, μέσα από τη συνολική εικόνα των πόρων της σε πραγματικό χρόνο, σε ένα καινοτόμο περιβάλλον λογισμικού.

Η Δημητρίου  προχώρησε στη διασύνδεση της λύσης WinEra ERP της Data Communication, ενός ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων, που λειτουργεί στα κεντρικά γραφεία της, με το imeRetail της IME Πληροφορικής, μία λύση εφαρμογής λογισμικού απόλυτα εστιασμένη στη λιανική πώληση, που εφαρμόζεται στο ολοκαίνουργιο υποκατάστημα της Γλυφάδας.  Το αποτέλεσμα οδήγησε σε μία φιλική, εύχρηστη και λειτουργική λύση πληροφορικής, με προηγμένες τεχνολογικά λειτουργίες, ανοιχτή σε περαιτέρω επεκτάσεις και προσαρμοσμένη απόλυτα στις ανάγκες της επιχείρησης.

Πιο συγκεκριμένα, η νέα λύση προσφέρει ολοκληρωμένη εικόνα και πλήρη έλεγχο των εμπορικών συναλλαγών και διαχείρισης των αποθεμάτων, συμβάλλοντας στην αποτελεσματικότερη λειτουργία της επιχείρησης και την ενίσχυση της παραγωγικότητας και του κέρδους της. Η λύση εξασφαλίζει optimal επίπεδα αποθεμάτων, τόσο στα κεντρικά όσο και στο υποκατάστημα, στηρίζοντας την αναπλήρωση σε αξιόπιστα ηλεκτρονικά δεδομένα, ενώ, παράλληλα, μειώνει το λειτουργικό και διαχειριστικό κόστος και συμβάλλει τόσο στην αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση του καταναλωτή όσο και σε μία βελτιωμένη εμπειρία συνεργασίας μέσα στο εμπορικό οικοσύστημα της επιχείρησης.

Με μακρόχρονη πορεία στην αγορά των γαλακτοκομικών προϊόντων, η Γαλακτοκομικά Προϊόντα Δημητρίου εμπλουτίζει συνεχώς την γκάμα της με νέα, πρωτοποριακά είδη, αλλά και νέες τεχνολογίες, που συμβάλλουν αποτελεσματικά στην αναβάθμιση του τρόπου λειτουργίας της.  Στο πλαίσιο της επέκτασης των σημείων πώλησης των προϊόντων της επέλεξε να συνεργαστεί με την Data Communication, βασίζοντας την επιτυχία του έργου στην τεχνογνωσία, την τεχνική αρτιότητα και την μακρόχρονη εμπειρία της σε συστήματα ERP.

Σημαντικό ρόλο στην επιλογή της συγκεκριμένης λύσης έπαιξε η συνεργασία της Data Communication με την ΙΜΕ Πληροφορική, εταιρεία που εξειδικεύεται στην ανάπτυξη εφαρμογών Retail, και η δυνατότητα διασύνδεσης των λύσεων των δύο εταιρειών, με στόχο της εξυπηρέτηση εταιρειών, τόσο στον κλάδο της χονδρικής όσο και της λιανικής, με καινοτόμες Software as a Service λύσεις.

Σημειώνεται ότι σε δεύτερο χρόνο θα ενταχθούν στο συνολικό σύστημα της Γαλακτοκομικά Προϊόντα Δημητρίου  και άλλα υποκαταστήματα της επιχείρησης.

 

 

You might also like