Γραβιέρα και γιαούρτι από την ΘΕΣγάλα

 Μετά από λίγους μήνες μήνες επιτυχημένης λειτουργίας των πρώτων καταστημάτων του ΘΕΣγάλα στην Αθήνα, ο Συνεταιρισμός ανακοίνωσε την είσοδο του στην αγορά του γιαουρτιού με την παραγωγή στραγγιστού γιαουρτιού από το φρέσκο γάλα των παραγωγών του ΘΕΣγάλα.

Είχε προηγηθεί στα μέσα Μαΐου 2016 το λανσάρισμα γραβιέρας σε δύο κωδικούς (κομμάτι και τριμμένη), επίσης στους αυτόματους πωλητές του Συνεταιρισμού. Η γραβιέρα, τουλάχιστον 6μηνης ωρίμανσης γίνεται αποκλειστικά από φρέσκο αγελαδινό γάλα των παραγωγών του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα στη Θεσσαλία και τη Μακεδονία και πωλείται  στην ανταγωνιστική τιμή των 3 ευρώ για τη συσκευασία των 250 γρμ. (κομμάτι) και 2,5 ευρώ για τη συσκευασία των 180 γρμ. (τριμμένη).

Η γραβιέρα ακολουθεί τα υψηλά χαρακτηριστικά ποιότητας που έχει υιοθετήσει ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα, αλλά και τα στάνταρ ασφαλείας με την πιστοποίηση της διαδικασίας ISO 22000. Τα νέα προϊόντα του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα κατατάσσονται στην κατηγορία των σκληρών τυριών, είναι χαρακτηριστικά για την γευστικότητα τους, την οποία εξασφαλίζει η χρήση του φρέσκου υψηλής ποιότητας γάλακτος του Συνεταιρισμού ως πρώτη ύλη. Τα λιπαρά τους δεν διαφοροποιούνται από τα συνηθισμένα για το προϊόν (περίπου 27%). Η γραβιέρα διατίθεται στα καταστήματα του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα στη Λάρισα τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα.

You might also like