Η ΟΠΤΙΜΑ δημιουργεί το δικό της εργαστήριο γαστρονομίας

Η OΠΤΙΜΑ, μια από τις κορυφαίες εταιρείες εμπορίας τυροκομικών προϊόντων (Ήπειρος, Dirollo, Kerrygold, Adoro, Ταλαγάνι, Λογάδι και Λεβέτι), που εδώ και δύο χρόνια έχει εισέλθει δυναμικά και στο χώρο των πρώτων υλών ζαχαροπλαστικής με το ξεχωριστό της τμήμα Optima Pastry, κάνει ένα ακόμη σημαντικό βήμα με τη δημιουργία του εργαστηρίου Optima Gastronomy Lab, στην Αθήνα.

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου, “το Optima Gastronomy Lab είναι ένα υπερσύγχρονο εργαστήριο, εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Οι μεγάλοι και άνετοι χώροι του, καθώς και οι δύο κουζίνες που διαθέτει, τόσο για αλμυρές όσο και για γλυκές δημιουργίες, έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσφέρουν εξειδικευμένα σεμινάρια, όχι μόνο στους πελάτες της εταιρείας, αλλά και σε κάθε επαγγελματία με πάθος για τη μαγειρική ή τη ζαχαροπλαστική”.

Η OΠΤΙΜΑ φιλοξενεί στο νέο της εργαστήριο διακεκριμένους chefs και pastry chefs από όλο τον κόσμο, παρουσιάζοντας τις τελευταίες γαστρονομικές τάσεις και παράλληλα τα μοναδικά πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα προϊόντα της στον σύγχρονο επαγγελματία.

Πρόσφατα μάλιστα, μετά το πρώτο σεμινάριο με προϊόντα της PreGel, πραγματοποιήθηκε ένα ακόμα ιδιαίτερα χρήσιμο σεμινάριο για την καλοκαιρινή περίοδο, με θέμα «Στήσιμο τούρτας γάμου, τεχνικές ζαχαρόπαστας και ζαχαροπλαστική με προϊόντα Laped», σε συνεργασία με τον εξειδικευμένο Ιταλό chef Gian Paolo Panizzolo.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν και η εθνική ομάδα, που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο παγκόσμιο διαγωνισμό ζαχαροπλαστικής “Cake Designers World Championship FIPCG” στο Μιλάνο, τον Οκτώβριο του 2017, χρυσός χορηγός της οποίας είναι η Optima Pastry. Μέσα στο χρόνο έχουν προγραμματιστεί πολλά ακόμη σεμινάρια που θα δώσουν πρωτοποριακές λύσεις και θα διευκολύνουν σημαντικά την καθημερινότητα των επαγγελματιών του κλάδου.

Με τη δημιουργία του νέου χώρου, που ανταποκρίνεται απόλυτα στις υψηλές προδιαγραφές ποιότητας της εταιρείας, η OΠΤΙΜΑ εξελίσσει το φάσμα των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών της.

 

You might also like