Η Βραζιλία προετοιμάζεται για την MINAS LÁCTEA 2017

Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις της Λατινικής Αμερικής.

Η Πρεσβεία της Βραζιλίας στην Ελλάδα ενημερώνει ότι το διάστημα 19-21 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στην Juiz do Fora, έξω από το Ρίο ντε Τζανέιρο, η διεθνής γαλακτοκομική έκθεση  MINAS LÁCTEA 2017.

Θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες  εκθέσεις για το γάλα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα σε ολόκληρη τη Λατινική Αμερική και χώρος όπου εκτίθενται πολλές νέες τεχνολογίες για τους συγκεκριμένους κλάδους.

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί το 31ο  «Εθνικό Κογκρέσο για τα Γαλακτοκομικά», στο οποίο θα παρουσιαστούν επιστημονικές εργασίες και θα διοργανωθούν  συζητήσεις σχετικά με τον τομέα των γαλακτοκομικών προϊόντων.

Επίσης θα πραγματοποιηθεί η  Expolac, έκθεση με καινοτομίες στον τομέα των γαλακτοκομικών προϊόντων και η οποία προωθεί την αλληλεπίδραση μεταξύ των κατασκευαστών, εμπόρων και του κοινού.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης Laticinista, όπου θα πραγματοποιηθούν διάφορα μαθήματα για τη γαλακτοκομία, δίνεται η  ευκαιρία στους επαγγελματίες του κλάδου να φρεσκάρουν και να διευρύνουν  τις γνώσεις τους.

Περισσότερες πληροφορίες για όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν ή να επισκεφτούν τη συγκεκριμένη έκθεση θα δίνονται από την Πρεσβεία της Βραζιλίας στην Αθήνα (Βασιλίσσης Σοφίας  23, Αθήνα, 210 7244434/ 210 7213039).

You might also like