Η Yoplait λανσάρει το Oui στην αγορά των ΗΠΑ

Ένα πολύ ιδιαίτερο γιαούρτι σε γυάλινο βάζο, το Oui, προϊόν πολύμηνης έρευνας λάνσαρε στα μέσα Ιουνίου στην αμερικανική αγορά η εταιρεία Yolplait, θυγατρική του διατροφικού κολοσσού General Mills.

Το προϊόν έχει σχεδιαστεί από ομάδα Γάλλων στελεχών της Yolplait οι οποίοι επιθυμούσαν να φτιάξουν ένα παραδοσιακό γαλλικό γιαούρτι το οποίο όμως να μπορεί να αγοραστεί από το αμερικανικό κοινό που έχει πολύ διαφορετικές αγοραστικές και διατροφικές συνήθειες.

Το Oui της Yoplait είναι γιαούρτι χωρίς γενετικά τροποποιημένα συστατικά, φτιαγμένο από φρέσκο γάλα, ζάχαρη από ζαχαροκάλαμα, φρέσκα φρούτα και καλλιέργειες γιαούρτης. Δεν περιέχει καθόλου τεχνητά συντηρητικά, ούτε τεχνητά αρώματα ή χρώματα. Θα κυκλοφορεί σε 8 γεύσεις: φράουλα, μύρτιλο, κεράσι, βανίλια, καρύδα, λεμόνι, ροδάκινο και κανονική.

Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι η παρασκευή του συγκεκριμένου γιαουρτιού, το οποίο θα κυκλοφορεί σε καλαίσθητο γυάλινο βαζάκι, διαφέρει σημαντικά από την παραδοσιακή παραγωγή των βιομηχανοποιημένων γιαουρτιών στις ΗΠΑ και η διαφορά έγκειται στο τρόπο της ζύμωσης των συστατικών μέσα στο γιαούρτι για ώρες μετά τη συσκευασία τους.

 

You might also like