Νέο γάλα ΔΕΛΤΑ Advance Κατσικίσιο

Ένα νέο προϊόν λάνσαρε η γαλακτοβιομηχανία ΔΕΛΤΑ. Το  νέο γάλα ΔΕΛΤΑ Advance Κατσικίσιο ήρθε να ενταχθεί στην οικογένεια του ΔΕΛΤΑ Advance, προσφέροντας στα μικρά παιδιά (1-3 ετών) τα ιδιαίτερα θρεπτικά οφέλη του κατσικίσιου γάλακτος (τα λίπη και οι πρωτεΐνες), για να συμβάλλει στην κάλυψη των αυξημένων διατροφικών τους αναγκών, στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

 

Το ΔΕΛΤΑ Advance Κατσικίσιο γάλα παράγεται από υψηλής ποιότητας κατσικίσιο γάλα, είναι εμπλουτισμένο με σίδηρο, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Επιπλέον, το κατσικίσιο γάλα είναι εγκεκριμένο από την EFSA (Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων), δεν περιέχει πρόσθετα σάκχαρα,άλλα μόνο το φυσικό σάκχαρο του γάλακτος (λακτόζη).

Η εταιρεία με την ευκαιρία του λανσαρίσματος του νέου προϊόντος της, υπενθυμίζει ότι τα  προϊόντα ΔΕΛΤΑ Advance “έχουν κερδίσει εδώ και χρόνια την εμπιστοσύνη των μαμάδων καθώς επίσης και την σύσταση των παιδιάτρων. Η ΔΕΛΤΑ, διαχρονικά πρωτοπόρος και ηγέτης στην αγορά παιδικού γάλακτος ψυγείου, προσφέρει καινοτόμα προϊόντα, με εναλλακτικές λύσεις για τη σύγχρονη ελληνική οικογένεια, υψηλής διατροφικής αξίας για τη σωστή σωματική και πνευματική ανάπτυξη των παιδιών”.

Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων, η ΔΕΛΤΑ δημιούργησε το «Σύστημα Παιδικής Διατροφής» Advance, το οποίο έως και σήμερα αποτελείται από γαλακτοκομικά προϊόντα, ειδικά μελετημένα και κατάλληλα εμπλουτισμένα για να καλύπτουν τις ανάγκες των παιδιών από 6 μηνών (για τα προϊόντα γιαουρτιού) και από 12 μηνών+ (για τα εμπλουτισμένα γάλατα Advance).

You might also like