Και η Πτολεμαΐδα με ΑΤΜ γάλακτος …”Από 1ο Χέρι” 

Ομάδα παραγωγών, μετά την Κοζάνη πωλούν γάλα στην Πτολεμαΐδα.

 Άλλη μια προσπάθεια, για τη δημιουργία αυτόματου πωλητή  φρέσκου γάλακτος από ομάδα παραγωγών με την επωνυμία “Από 1ο Χέρι“,  είχε αίσια κατάληξη αφού από τις αρχές του 2017, ξεκίνησε τη λειτουργία του στην Πτολεμαΐδα το πρώτο σχετικό ‘κατάστημα’ της πόλης. Οι παραγωγοί όμως έχουν κι άλλα προϊόντα με τα οποία κινούνται στην αγορά.

 

Πρόκειται για το δεύτερο ΑΤΜ του νομού καθώς ένα λειτουργεί ήδη στην Κοζάνη, το οποίο διαθέτει φρέσκο και ποιοτικό αγελαδινό γάλα ημέρας, σε συμφέρουσα τιμή. Οι παραγωγοί που βρίσκονται πίσω από την προσπάθεια, έχουν θέσει ως στόχο τους τη δημιουργία άμεσα και τρίτου καταστήματος, στην πρωτεύουσα του νομού αυτή τη φορά.

Η εταιρεία αυτό το διάστημα προβάλλει τη νέα προσφορά της η οποία αφορά παραδοσιακό τυρί “Από Πρώτο Χέρι”, το οποίο προσφέρεται σε εντυπωσιακή τιμή! 2,90 ευρώ το κιλό (συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α). Πρόκειται για μια “καλοκαιρινή προσφορά για τους καταναλωτές σε προνομιακή τιμή για ένα ποιοτικό προϊόν με 100% ελληνικό τοπικό γάλα” όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου. Το προϊόν προσφέρεται σε συσκευασία 15 κιλών.

Στην αρχική φωτογραφία το κατάστημα της ομάδας παραγωγών ‘Από 1ο Χέρι”, στην Κοζάνη.

You might also like