Φεστιβάλ παγωτού με πρώτες ύλες PreGel στα Ζαχαροπλαστεία Παλόγλου 

H Optima Pastry σε συνεργασία με τα Ζαχαροπλαστεία Παλόγλου, διοργάνωσαν από κοινού ένα μονοήμερο Φεστιβάλ Παγωτού στο κατάστημα του Πειραιά, την Παρασκευή 22/09, με αφορμή τα 10 χρόνια λειτουργίας των Ζαχαροπλαστείων Παλόγλου.

 

Στο Φεστιβάλ πρωταγωνίστησαν τα ιταλικά προϊόντα PreGel, της μεγαλύτερης βιομηχανίας πρώτων υλών παγωτού και μειγμάτων ζαχαροπλαστικής.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν νέους, λαχταριστούς συνδυασμούς βάσεων και γεύσεων παγωτού PreGel με επικαλύψεις, διακοσμητικά και ρίπλες από τη σειρά PreGel Arabeschi, που δημιουργήθηκαν από τον εξειδικευμένο pastry chef της Optima Pastry, Χριστόφορο Λαζαρίδη.

Από αυτή τη γιορτή του παγωτού δεν έλειπε και το Pino Pinguino, που παραμένει κρεμώδες ακόμη και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες και ξεχωρίζει για τη μοναδική γεύση του και την απίστευτη ευελιξία του.

Τις εντυπώσεις έκλεψαν οι παρακάτω συνδυασμοί: γεύση καρύδα και Arabeschi σοκολάτα καρύδα (με την ονομασία Survivor), γεύση μπισκότο με Arabeschi κρέμα φουντούκι και γεύση καβουρδισμένο αμύγδαλο με Arabeschi πραλίνα φουντουκιού με δημητριακά. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Export Area Manager της PreGel, Marco Rotelli.

Φωτογραφία: Ζαχαροπλαστεία Παλόγλου Facebook.

You might also like