Με νέα προϊόντα η Δωδώνη στην Anuga

Νέα, καινοτόμα γαλακτοκομικά προϊόντα παρουσίασε η γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Anuga 2017 στην Κολωνία της Γερμανίας.

 

Τα προϊόντα αυτά ήταν η  θρυμματισμένη φέτα, οι μαριναρισμένοι κύβοι κατσικίσιου τυριού Δωδώνη με λάδι και βότανα, η φέτα με 40% λιγότερο αλάτι, η οποία ήδη διατίθεται στην ελληνική αγορά, το Μανούρι Δωδώνη, το αυθεντικό στραγγιστό γιαούρτι Δωδώνη 0% με γεύσεις φρούτων, καθώς και το Δωδώνη Χαλλούμι light και Αρχοντικό, τα οποία παράγονται στη μονάδα της εταιρείας στην Κύπρο.

Παράλληλα, στελέχη της Δωδώνη συναντήθηκαν με διανομείς και μεγάλους retailers από όλον τον κόσμο, με στόχο την ανάπτυξη της εξωστρέφειας σε νέες χώρες και ακόμη περισσότερα σημεία πώλησης. Σημειώνεται ότι το ποσοστό εξαγωγών της Δωδώνη μέσα στο 2017 έχει αυξηθεί στο 37% επί των συνολικών πωλήσεων, καθώς φέτος τα προϊόντα Δωδώνη απέκτησαν παρουσία σε 5 νέες αγορές.

Ο Tom Seepers, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, δήλωσε: «Η παρουσία μας στη Διεθνή Έκθεση Anuga 2017, επιβεβαιώνει το διαρκές ενδιαφέρον των διεθνών καταναλωτών και πελατών για ποιοτικά ελληνικά γαλακτοκομικά προϊόντα και συγκεκριμένα για τη φέτα και το γιαούρτι. Ως πρεσβευτές της ελληνικής γεύσης και διατροφής στο εξωτερικό, είμαστε περήφανοι που ικανοποιούμε αυτό το ενδιαφέρον και που τα προϊόντα Δωδώνη ταξιδεύουν πλέον σε 45 χώρες σε όλο τον κόσμο, στις 5 ηπείρους».

Πηγή: www.marketingweek.gr.  Φωτογραφία: https://www.facebook.com/Dodoni.SA/

 

You might also like