Κυκλοφόρησε το 8o τεύχος του Dairy News

Με κεντρικό αφιέρωμα στην ελληνική αγορά παγωτού

Με κεντρική συνέντευξη του Γεωργίου Ζέρβα, καθηγητή στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και διευθυντή  (από το 2000) στο Εργαστήριο Φυσιολογίας Θρέψεως και Διατροφής του ιδίου Παν/μίου, καθώς και με πολυσέλιδο αφιέρωμα για την Ελληνική Αγορά Παγωτού,  κυκλοφόρησε το 8ο τεύχος του κλαδικού συνδρομητικού περιοδικού Dairy News, το οποίο εκδίδει η εταιρεία omind creatives. Δείτε τα αναλυτικά περιεχόμενα.

ΝΕΑ

8- 20 Όλα τα νέα της ελληνικής και παγκόσμιας αγοράς

ΡΕΠΟΡΤΑΖ 

22- 27  Σύσταση Ομάδας Γιαουρτιού στο ΥπΑΑΤ και Διεπαγγελματικής για τη Φέτα

29 Κατοχύρωση της Φέτας στην Ιαπωνία

30 Ο Συνεταιρισμός Βοσκός, από τον Όλυμπο

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ                    

32 Γεώργιος Ζέρβας, καθηγητής Γεωπονικού Παν/μίου Αθήνας

ΑΦΙΕΡΩΜΑ| Ελληνική Αγορά Παγωτού       

36 Παγωτό: (Επι)στροφή στο σπίτι και στην …οικογένεια

40-47 Συνεντεύξεις: Γεώργιος Τσινάβος, Sales Operations Manager, ΚριΚρι/ Γιάννης Νύκταρης, brand manager, Fatto a Mano/ Νικόλαος Χριστογεώργος, ιδιοκτήτης Solo Gelato        

ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ

48  ΔΕΛΤΑ: στην Ξάνθη το Σχέδιο Δράσης Γαία

49 Παράπονα παραγωγών για τις τιμές που …πέφτουν

50 Η ΚΥΑ για τα Διαχειριστικά Σχέδια Βόσκησης

51  Κασκαβάλι και τσαλαφούτι, στο εργαστήριο του ΕΛΓΟ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ

52 Γαλακτοκομική κυριαρχία στην Ecotrophelia 2017

56 Ελένη Παππά (άρθρο): Έργο του ΕΛΓΟ για το τυρί τυρογάλακτος ούρδα

58 Σταύρος Ζαρζώνης (άρθρο) : Η υγιεινή στην επεξεργασία του γάλακτος

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

60 Ιωάννης Κόλλιας/ Kapelis Packaging (άρθρο): Σακούλες κενού – συρρίκνωσης

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ                    

62 Συνέντευξη: Γιάννης Κατέρης/ Inox Design

ΑΓΟΡΕΣ & ΕΜΠΟΡΙΟ                  

64 Γάλα μακράς διάρκειας από την ΕΒΟΛ

65 Κρι- Κρι: κατακτάει την Ευρώπη, μεγαλώνει στην Ελλάδα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ                     

66 Ανταπόκριση: Η Σχολή Ιωαννίνων στην Ιταλία των εκλεκτών τυριών

69 Το 1ο  Open Farm Day Event της Lely

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

70 Λανσαρίσματα νέων γαλακτοκομικών- τυροκομικών προϊόντων

ΒΙΒΛΙΟ

72 Ευάγγελος Σ. Λάζος, Ανδριάνα Ε. Λάζου: “Επεξεργασία τροφίμων 1”

 

 

You might also like