Είσοδος στα βιολογικά για την Γαλακτοκομικά Μυστακέλλη

Σειρά βιολογικών τυροκομικών προϊόντων λανσάρει αυτό το διάστημα η εταιρεία Γαλακτοκομικά Μυστακέλλη Ι.Κ.Ε. από τον Μανταμάδο Λέσβου.

 

Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία προωθεί τη Βιολογική Φέτα Π.Ο.Π. Μυτιλήνης η οποία διατίθεται σε δοχεία των 15, 6 και 4 κιλών, συσκευασμένη σε τεμάχια των 200 έως 500 γραμμαρίων αεροστεγώς κλεισμένα (vacuum), σε  τupper των 400 γραμμαρίων σε άλμη και μεριδοποιημένη σε τεμάχια των 100 γραμμαρίων σε τupper των 2 και 4 κιλών σε άλμη.

Παράλληλα η εταιρεία λανσάρει βιολογικό Λαδοτύρι, παραγόμενο κι αυτό από 100% πιστοποιημένο παστεριωμένο βιολογικό γάλα Μανταμάδου. Το Λαδοτύρι διατίθεται σε κεφαλάκι του ενός κιλού και 500 γραμμαρίων, αεροστεγώς κλεισμένα. Η εταιρεία αυτό το διάστημα επιχειρεί να διευρύνει την παρουσία της στη μεγάλη αγορά των Αθηνών.

Η εταιρεία Γαλακτοκομικά Μυστακέλλη Ι.Κ.Ε. ιδρύθηκε μόλις το 2015 αλλά συνεχίζει την παράδοση που ξεκίνησε το 1962 στο παραδοσιακό τυροκομείο του ο Στρατής Μυστακέλλης και επέκτεινε στη συνέχεια ο γιος του Γιάννης. Τα προϊόντα σήμερα παράγονται σε νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις, αξιοποιώντας τη μακρόχρονη εμπειρία και γνώση του ίδιου προσωπικού που επί σειρά ετών και μέσα από συνεχείς βελτιώσεις προσέφερε στο καταναλωτικό κοινό την αναγνωρισμένη σταθερή ποιότητα των προϊόντων Μυστακέλλη.

Η επίσημη δυναμικότητα του τυροκομείου ανέρχεται στους 250 τόνους μαλακών και σκληρών τυριών το χρόνο και καταγράφεται έτσι ως ένα μικρό παραδοσιακό τυροκομείο. Στον άμεσο προγραμματισμό της εταιρείας περιλαμβάνεται η παραγωγή κασεριού και κεφαλοτυριού σε συσκευασίες και μορφή που καλύπτουν τις τρέχουσες απαιτήσεις του καταναλωτικού κοινού.

You might also like