Ενότητα για Agro Logistics & Food Chain στη φετινή  «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 4 Νοεμβρίου 2017

Μια σημαντική ημερίδα με θέμα της τα Logistics της αγροτικής παραγωγής και της διατροφικής αλυσίδας θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της 6ης Διεθνούς Έκθεσης «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που διοργανώνεται ανά διετία από την o.mind Creatives και το περιοδικό Supply Chain & Logistics.

 

Η έκθεση που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον όλης της αγοράς για τη βιομηχανία της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των Logistics θα πραγματοποιηθεί στις 4-5-6 Νοεμβρίου του 2017, στο Metropolitan Expo, πλησίον του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ελ.Βενιζέλος», στα Σπάτα Αττικής. Η συγκεκριμένη ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Hall 3 του εκθεσιακού χώρου, το Σάββατο 3 Νοεμβρίου από τις 4 μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Την εισαγωγή στην ενότητα θα κάνει ο Σταμάτης Ανδριανόπουλος, Executive Consultant, της Planning, ο οποίος θα αναπτύξει την εισήγηση «Η Ελλάδα κόμβος των Agrologistics».

Στην ημερίδα έχουν κληθεί και θα συμμετάσχουν με εισηγήσεις τους οι:

16.15 – 16.30 Αγρότες- Παραγωγοί/ Γιώργος Μπακόλας, μέλος του Farmers Union, Marketing Director, Agrocapital με την εισήγηση: «Σημερινή απεικόνιση της αγοράς των αγροτών – Αποτελεί ο τομέας πεδίο ενδιαφέροντος της κεντρικής πολιτείας;»

16.30 – 16.45 Μεταποιητές/ Γρηγόρης Παπαθανασίου, Vivartia, με την εισήγηση: «Δημιουργία Κεντρικών AgroHubs στην Ελλάδα/ποιο μοντέλο οφείλουμε να ακολουθήσουμε;».

16.45 – 17.00 3PL Εταιρείες/ Θεόδωρος Σκαμάγκος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Metron Logistics με την εισήγηση: «Πώς οργανώνονται σε mega και σε micro επίπεδο τα Αgro Logistics Centers; Ο ρόλος της Μεταφοράς και των Logistics στην αγροτική αλυσίδα».

17.00 – 17.15 Technological Support/ Case study: Διαχείριση εφοδιαστικής αλυσίδας τροφίμων εντός αποθήκης με το WMS της Entersoft

17.15 – 17.30 Retail/ Εκπρόσωπος Συνδέσμου Εμπόρων Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών με την εισήγηση:  «Ποιες δυσκολίες αντιμετωπίζει ο μεταπωλητής φρέσκου αγροτικού προϊόντος, κυρίως σε επίπεδο εξαγωγών».

17.30 – 18.00 Συζήτηση / ερωτήσεις / συμπεράσματα.

Δείτε όλες τις συνεδριακές εκδηλώσεις της έκθεσης: Συνέδρια & Ημερίδες Logistics

You might also like