Ημερίδα του Ελληνοκαναδικού Επιμελητηρίου για τη CETA

Στο ΕΒΕΑ, στις 14 Νοεμβρίου, με τη φέτα στο επίκεντρο.

Ημερίδα για τη συμφωνία CETA ανάμεσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τον Καναδά, η οποία τέθηκε στις 21/09/2017 σε προσωρινή εφαρμογή, θα πραγματοποιήσει στις 14 Νοεμβρίου, το Ελληνοκαναδικό Επιμελητήριο.

 

Όπως είναι γνωστό η συγκεκριμένη συμφωνία, σηματοδοτεί μία νέα εποχή στις επιχειρηματικές σχέσεις της Ευρώπης με τον Καναδά, αλλά έχει προκαλέσει την αντίδραση ορισμένων παραγωγικών κατηγοριών και ορισμένων εθνικών ομάδων, ενώ δεν έχει ακόμα ψηφιστεί από τα Κοινοβούλια των ενδιαφερόμενων κρατών.

Το Ελληνοκαναδικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με την Πρεσβεία του Καναδά στην Ελλάδα και το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, διοργανώνει Ημερίδα με θέμα : “Εφαρμογή της CETA μεταξύ  Καναδά και Ελλάδας – Τα οφέλη”, με κύριο ομιλητή τον  Dan Kelly, Πρόεδρο της Canadian Federation of Independent Business, του μεγαλύτερου συλλογικού φορέα επιχειρήσεων του Καναδά με 109.000 μέλη.

Η ημερίδα θα διεξαχθεί στις 14 Νοεμβρίου 2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 17:00 – 19:30 , στην Αίθουσα Ερμής του ΕΒΕΑ (Ακαδημία 7, Σύνταγμα). Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει το πρόγραμμα της ημερίδας.

Φωτογραφία: Ελληνοκαναδικό Επιμελητήριο.

You might also like