Νέα Ζεμύθα Ήπειρος, με 27% πρωτεΐνη και μόνο 1% λιπαρά

Για όλα τα φαγητά που θέλουν τριμμένο τυρί.

Το πολύ ιδιαίτερο τυροκομικό προϊόν Ζεμύθα Ήπειρος είναι διαθέσιμη σε μια νέα εκδοχή, βασισμένη σε βελτιωμένη συνταγή και διαδικασία τυροκόμησης. Κυκλοφορεί σε νέα, μοντέρνα συσκευασία, η οποία επικοινωνεί τα μοναδικά διατροφικά χαρακτηριστικά του προϊόντος.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που κυκλοφόρησε η τυροκομική εταιρεία, η Ζεμύθα Ήπειρος  είναι ένα πραγματικά ξεχωριστό τυροκομικό προϊόν  που συνδυάζει τα πολύ χαμηλά λιπαρά με την υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, ενώ συγχρόνως έχει μεστή και νόστιμη γεύση.  Συγκεκριμένα, η Ζεμύθα περιέχει 27% πρωτεΐνη και μόνο 1% λιπαρά, είναι πλούσια σε ασβέστιο, ενώ η θερμιδική της αξία είναι μόλις 29 θερμίδες ανά μερίδα.”Πρόκειται για μία ακόμη καινοτομία από την  Ήπειρος που προέκυψε ως αποτέλεσμα συνεχών ερευνών του Τμήματος  Έρευνας & Ανάπτυξης της εταιρείας” αναφέρει σχετικά η ανακοίνωση.

Οι άνθρωποι της Ήπειρος θεωρούν οτι το τυρί που δημιούργησαν, “Είναι το ιδανικό προϊόν για όσους ακολουθούν συγκεκριμένα προγράμματα διατροφής με χαμηλά λιπαρά, για αυτούς που γυμνάζονται και θέλουν να διατηρήσουν, ή να αυξήσουν, τη μυϊκή τους μάζα, αλλά  και για όσους θέλουν να διαφυλάξουν τη φυσιολογική κατάσταση των οστών τους.

Η Ζεμύθα  Ήπειρος κυκλοφορεί τριμμένη, σε ανανεωμένες συσκευασίες των 200 και 400 γραμμαρίων, καθώς και σεκεφάλι, στον πάγκο των τυροκομικών. Συνοδεύει εξαιρετικά όλα τα φαγητά που θέλουν τριμμένο τυρί.

 

You might also like