Τριμμένα τυριά λανσάρει η Δωδώνη

Τρεις νέοι κωδικοί: κεφαλογριαβιέρα, κεφαλοτύρι και ανάμικο τυρί

Τριμμένα τυριά  λανσάρει η γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη, ενώ ανανέωσε πλήρως τις συσκευασίες των παραδοσιακών κίτρινων τυριών της.

 

Τα νέα τριμμένα τυριά Δωδώνη «Κεφαλογραβιέρα Π.Ο.Π», «Κεφαλοτύρι» και «Ανάμικτο τυρί» από 100% ελληνικό γάλα και νέα πρακτική συσκευασία που ανοίγει και κλείνει εύκολα, είναι ιδανικά, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας ” για τις πιο νόστιμες μακαρονάδες, πίτσες, πίτες και κάθε είδους αλμυρή τάρτα, καθώς γεμίζουν τα πιάτα της εβδομάδας με νοστιμιά και λαχταριστή γεύση”.

Η Κεφαλογραβιέρα Δωδώνη, ένα προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (Π.Ο.Π.), παράγεται αποκλειστικά από παστεριωμένο 100% ελληνικό αιγοπρόβειο γάλα, σύμφωνα με την αυθεντική παραδοσιακή συνταγή που ανακάλυψε πρώτη η γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη .

Το Κεφαλοτύρι Δωδώνη  αποτελεί σκληρό παραδοσιακό τυρί, με ξεχωριστή γεύση, αποκλειστικά από παστεριωμένο 100% Ελληνικό αιγοπρόβειο γάλα. Τέλος, το Ανάμικτο τυρί Δωδώνη  με Κεφαλογραβιέρα, Κεφαλοτύρι Δωδώνη  και Ημίσκληρο τυρί Δωδώνη, είναι η ιδανική επιλογή για πιάτα με ακόμη πιο πλούσια και ξεχωριστή γεύση, που ικανοποιούν πλήρως ακόμα και τους πιο απαιτητικούς κριτές.

Παράλληλα, η Γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη  ανανέωσε πλήρως τις συσκευασίες των παραδοσιακών κίτρινων τυριών της – Γραβιέρα πρόβεια και αγελάδος, Κεφαλογραβιέρα και Κεφαλοτύρι – δίνοντας μία νέα μοντέρνα αισθητική που συνδυάζει απόλυτα την παράδοση και τις αξίες της με το σήμερα.

Οι καταναλωτές μπορούν να βρουν τα παραδοσιακά κίτρινα τυριά Δωδώνη  – Γραβιέρα πρόβεια, Γραβιέρα αγελάδος, Κεφαλογραβιέρα και Κεφαλοτύρι – και τα νέα τριμμένα τυριά ΔΩΔΩΝΗ, από 100% ελληνικό γάλα, στον πάγκο κοπής, αλλά και συσκευασμένα στα μεγαλύτερα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.

Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Μιχάλης Παναγιωτάκης δήλωσε: «Στη Δωδώνη  εμπλουτίζουμε σταθερά την ποικιλία των προϊόντων μας, ικανοποιώντας πλήρως τις σύγχρονες καταναλωτικές τάσεις για ποιοτικά, παραδοσιακά, αγνά προϊόντα. Τα προϊόντα μας ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα και την αυθεντική γεύση, τη γεύση του καλού, χάρη στο 100% ελληνικό γάλα που συλλέγουμε καθημερινά και στη φιλοσοφία μας να παράγουμε όλα μας τα προϊόντα σαν να προορίζονταν για δικούς μας ανθρώπους, τις δικές μας οικογένειες. Τα νέα τριμμένα παραδοσιακά τυριά Δωδώνη  ήρθαν στην ελληνικά αγορά για να προσφέρουν στους καταναλωτές ακόμα περισσότερες διατροφικές επιλογές και λύσεις, όπως αυτές που προφέρει η Δωδώνη  εδώ και 54 χρόνια».

You might also like