Χρυσό βραβείο για την Kayak στα Estia Awards

Tο Greek Frozen Yogurt κατέκτησε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία HealthyTaste.

Χρυσό βραβείο κατέκτησε για δεύτερη συνεχή χρονιά η Kayak στα Bραβεία Eλληνικής Eστίασης Estia Awards 2018. Στην τελετή απονομής των βραβείων, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Νοεμβρίου, στο Gazarte, η σειρά Greek Frozen Yogurt της Kayak κατέκτησε την κορυφαία θέση στην κατηγορία Healthy Taste.

Η σειρά Greek Frozen Yogurt της Kayak αναδείχθηκε στην καλύτερη της κατηγορίας Healthy Taste, «ξεχωρίζοντας για τις αγνές πρώτες ύλες της διαθέτει και την αυθεντική γεύση ελληνικού γιαουρτιού, που συνθέτουν μία ξεχωριστή εμπειρία απόλαυσης παγωτού», αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου.

Το παγωτό Greek  Frozen Yogurt της Kayak περιέχει 100% ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι σε ποσοστό 34%, ενώ αποτελεί μία ιδιαίτερα σημαντική πηγή ασβεστίου, καθώς προσφέρει το 15% της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης. Επιπλέον, έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, που προέρχονται σε μεγάλο ποσοστό από το γάλα, καθιστώντας το προϊόν υψηλής βιολογικής αξίας.

Η σειρά Greek  Frozen Yogurt της Kayak  παρουσιάζει μεγάλη ποικιλία γεύσεων, ενώ «ταξιδεύει» την μοναδική γεύση του ελληνικού στραγγιστού γιαουρτιού εκτός συνόρων μέσω εξαγωγών σε χώρες, όπως οι Η.Π.Α., η Κίνα και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

 

Με αφορμή τη βράβευση, o  Άκης Σταυρίδης, ιδιοκτήτης και CEO της Kayak, δήλωσε σχετικά: «Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμάς που για ακόμη μία φορά βραβεύεται η Kayak και ειδικότερα η σειρά  Greek Frozen Yogurt. Μία σειρά που εμπνέεται από την ελληνική παράδοση και “ταξιδεύει” την αυθεντική γεύση του ελληνικού στραγγιστού γιαουρτιού στις μεγαλύτερες αγορές του κόσμου, μέσα από μία άλλη γευστική πρόταση, αυτή του παγωτού. Το ελληνικό γιαούρτι μετουσιώνονται σε παγωτό υψηλής απόλαυσης, αλλά και διατροφικής αξίας. Στην Kayak η δημιουργία παγωτού αποτελεί τέχνη και έμπνευση παράλληλα. Πρωτοπορούμε διαρκώς και ανατρέπουμε τα δεδομένα στην απόλαυση του παγωτού, προσφέροντας μία ξεχωριστή εμπειρία που “μαγεύει” ακόμα και τον πιο απαιτητικό, γι’ αυτό motto μας είναι ότι δεν είναι παγωτό… είναι pure magic».

Η Kayak διαθέτει τα καταστήματα: το flagship store στη Γλυφάδα, τις Kayak  Boutiques στο The Mall Athens, στη Μύκονο και στο Costa Navarino και το Kayak Point στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Προϊόντα της διατίθενται επίσης σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.

Τα Estia Awards διοργανώνει η Boussias Communications και η έκδοση Hotel & Restaurant.  Στην κεντρική  φωτογραφία από τη βράβευση της Kayak Award απεικονίζονται (από αριστερά προς τα δεξιά): Κατερίνα Λεγάκη, οινολόγος – δημοσιογράφος & Χρυσάνθη Τελωνιάτη, Marketing Manager Kayak.

You might also like