Το Πανελλήνιο Συνέδριο Χοιροτροφίας, στις 3 Δεκεμβρίου στα Ιωάννινα

Οι εταιρείες Topigs Norsvin Hellas, kegoAgri και ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ συνδιοργανώνουν την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 στην πόλη των Ιωαννίνων, στο DU LAC Congress & Spa Hotel, το Πανελλήνιο Συνέδριο Χοιροτροφίας, με τίτλο «Χοιροτεχνούμε». Η ώρα έναρξης είναι  9.00 π.μ.

Σκοπός του Πανελλήνιου Συνεδρίου Χοιροτροφίας είναι να προσφέρει τεχνογνωσία, ενημερώνοντας τους συμμετέχοντες για όλα τα νέα δεδομένα του κλάδου, καθώς και για τα νέα προϊόντα και τις εξελίξεις στη χοιροτροφία. Στόχος είναι η έμπρακτη συνεισφορά και υποστήριξη των Ελλήνων παραγωγών, ώστε να επιτύχουν τη συνεχή βελτίωση της παραγωγής τους και την αναβάθμιση της ποιότητας του παραγόμενου ελληνικού χοιρινού.

Είναι μια πολύ σημαντική εκδήλωση για τον κλάδο της χοιροτροφίας και πρόκειται να συγκεντρώσει πλήθος παραγωγών απ΄ όλη την Ελλάδα, τη Βουλγαρία, τα Σκόπια, την Κύπρο και το Ισραήλ. Η είσοδος στο Συνέδριο είναι μόνο με πρόσκληση. Για να την εξασφαλίσετε αλλά και για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 210 8160195.

Χορηγοί είναι το περιοδικό για την ελληνική αγορά κρέατος MEAT PLACE καθώς και οι πολύ σημαντικές εταιρείες του χώρου Creta Farms, Φάρμα Μητσόπουλος, Αϋφαντής, Μπουντζόλας – Ελληνικά Κρέατα και επίσης η Νέα Ομοσπονδία Χοιροτροφικών Συλλόγων Ελλάδος.

You might also like