Μοναδική προσφορά από την ISUZU

Ισχύει για τον Δεκέμβριο στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών.

Μόνο για τον Δεκέμβριο η ISUZU δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να επωφεληθούν από την μοναδική προσφορά έως 3.000 ευρώ έκπτωση σε όλο το δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών ISUZU. Η προσφορά αφορά τις 4θυρες εκδόσεις Gravity & Arena με 6 τάχυτο μηχανικό κιβώτιο.

 

Η ISUZU είναι πρωτοπόρος στην κατασκευή κινητήρων diesel και ανοίγει το δρόμο σχετικά με τις εξελίξεις στην κατανάλωση καυσίμου και τους μειωμένους ρύπους. Είναι η 1η ιαπωνική εταιρεία στον κόσμο σε πωλήσεις κινητήρων diesel για επαγγελματικά οχήματα. Τα προϊόντα της ISUZU πωλούνται σε 110 χώρες, ενώ διαθέτει 6 κέντρα Έρευνας & Εξέλιξης ανά τον κόσμο. H φιλοσοφία της ISUZU βασίζεται στους ακόλουθους άξονες: Ασφάλεια, Οικονομία και Περιβάλλον.

Την Isuzu στην Ελλάδα αντιπροσωπεύει η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ. H Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ  ιδρύθηκε το 1922 στη Θεσσαλονίκη. Κατασκευάζει, διασκευάζει, διανέμει και υποστηρίζει μεγάλο εύρος προϊόντων αυτοκινητοβιομηχανίας  όπως αυτοκίνητα, φορτηγά, λεωφορεία, γεννήτριες, κινητήρες diesel, σκάφη, εξωλέμβιες μηχανές, αγροτικά, χωματουργικά και βιομηχανικά μηχανήματα, μπαταρίες και λιπαντικά. Η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά στους  τομείς δραστηριότητας της.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.isuzu.gr και στη σελίδα στο facebook : facebook.com/IsuzuGreece

You might also like