Χτύπησαν ξανά τη ΔΕΛΤΑ οι “Μαυροπράσινοι Εμπρηστές”

Επιμόλυναν φρέσκο γάλα- αποσύρονται παρτίδες.

Ακραία πολιτική οργάνωση που κινείται στον οικολογικό χώρο, αυτοαποκαλείται “Μαυροπράσινοι Εμπρηστές” και μάχεται για τα δικαιώματα των ζώων διαπράττοντας τρομοκρατικού τύπου σαμποτάζ, με ανακοίνωσή της ενημέρωσε το κοινό οτι προχώρησε σε ηθελημένη επιμόλυνση τροφίμων τα οποία επανατοποθετεί σήμερα σε ράφια σουπερμάρκετ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Μεταξύ των προϊόντων αυτών, τα οποία ήδη αποσύρονται, βρίσκεται κι ένα κορυφαίο ελληνικό γαλακτοκομικό.

 

Ο Ε.Φ.Ε.Τ., μετά από σχετική ενημέρωση από την Ελληνική Αστυνομία για επαπειλούμενη επιμόλυνση τροφίμων, συνδράμει ενεργά στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Με κυρίαρχο γνώμονα την προάσπιση της δημόσιας υγείας και την προστασία του καταναλωτή, ο Ε.Φ.Ε.Τ. καλεί τους καταναλωτές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, όπως για προληπτικούς λόγους, να μην προβούν στην προμήθεια των κάτωθι προϊόντων ανεξαρτήτως παρτίδας για το χρονικό διάστημα  20 έως 25 Δεκεμβρίου 2017 :

  • Μεμονωμένες συσκευασίες “COCACOLA” σε πλαστική συσκευασία PET του 1,5 λίτρου
  • Μεμονωμένες συσκευασίες “COCACOLA LIGHT” σε πλαστική συσκευασία PET του 1,5 λίτρου
  • Συσκευασίες “Παριζάκι Υφαντής” των 500γρ. και των 350γρ.
  • Φρέσκο Γάλα Πλήρες ΔΕΛΤΑ του 1 λίτρου σε χάρτινη συσκευασία μπλε χρώματος

Καλούνται οι αλυσίδες σούπερ μάρκετ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, οι οποίες διαθέτουν στον τελικό καταναλωτή τα ανωτέρω προϊόντα, να τα απομακρύνουν άμεσα από το χώρο πώλησης.

Σημειώνεται στο σημείο αυτό ότι οι εταιρείες, οι οποίες διακινούν στην ελληνική αγορά τα εν λόγω προϊόντα, έχουν αρχίσει την προληπτική απομάκρυνσή τους, συνεργάζονται δε εποικοδομητικά με την Ελληνική Αστυνομία και τον Ε.Φ.Ε.Τ., συμβάλλοντας έτσι και αυτές στην αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση του θέματος.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ., που σε κάθε περίπτωση έχει ήδη ξεκινήσει τους σχετικούς ελέγχους στις στοχοποιημένες αγορές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και σε στενή συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία, θα ήθελε να διαβεβαιώσει τους Έλληνες καταναλωτές ότι καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να προστατευθεί η υγεία τους από τέτοια συμβάντα.

Θυμίζουμε οτι και παλαιότερα η ίδια εξτρεμιστική τρομοκρατική οργάνωση είχε προβεί σε αντίστοιχη επιμόλυνση τροφίμων στην οποία και τότε συμπεριλαμβανόταν η γαλακτοβιομηχανία ΔΕΛΤΑ.

You might also like