Ήρθε το Kayak White Ginger 

Νέα πρόταση από την ελληνική εταιρεία για το γιορτινό τραπέζι.

Αυτές τις γιορτές τα βραβευμένα ελληνικά παγωτά Kayak, επιστρέφουν παρουσιάζοντας τη νέα Χριστουγεννιάτικη πρότασή τους: White Ginger. Πιστά στη γιορτινή τους παράδοση να προτείνουν κάθε χρόνο κάτι νέο που φέρει την υπογραφή αγαπημένων σεφ και γευσιγνωστών, έτσι και φέτος μας παρουσιάζουν μια γεύση που σίγουρα θα εκπλήξει τους καλεσμένους στο γιορτινό σας τραπέζι.

 

Έχετε ποτέ σκεφτεί το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι με μόνο μια επιλογή στο φαγητό σας; Φυσικά και όχι. Γι’ αυτό το λόγο τα  Kayak φροντίζουν να παρουσιάσουν αυτό το κάτι διαφορετικό που θα κάνει τους καλεσμένους σας να μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για το επιδόρπιό τους μέρες μετά το τραπέζι σας.

Το White Ginger, πλούσιο παγωτό με την έντονη και ιδιαίτερη γεύση ginger, γίνεται το talk of the town φέτος τις γιορτές. Αφεθείτε σε ένα μοναδικό ταξίδι γεύσης με τη δροσερή και πλούσια γεύση ginger που δίνει μια γιορτινή νότα στο τραπέζι με το μοναδικό λευκό του χρώμα .

Οι ευφάνταστοι συνδυασμοί γεύσεων όπως η νέα αυτή πρόταση, δεν είναι κάτι νέο για τα premium παγωτά Kayak. Ανά καιρούς και σε συνεργασία με βραβευμένους pastry chefs όπως ο Pierre Herme και ο Gaille Ghislain έχουν δημιουργηθεί οι πιο αναπάντεχοι συνδυασμοί.

Η υψηλή ποιότητα και οι πρωτότυπες γεύσεις απαντούν στις ανάγκες των πιο απαιτητικών που αναζητούν πάντα το καινούριο και τα Kayak έχουν την τεχνογνωσία αλλά και το ελληνικό «μεράκι» που πάει την τέχνη του παγωτού ένα βήμα μπροστά.

Το φρέσκο ελληνικό γάλα μαζί με τα ολόφρεσκα υλικά συνδυάζονται μαγικά σε ένα μοναδικό αποτέλεσμα…Μία τέτοια «μαγική» ένωση δημιούργησε τη νέα γεύση των γιορτών που κλείνει με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά που μας φεύγει.

Η νέα γεύση White Ginger έρχεται να προστεθεί στον κατάλογο των γιορτινών γεύσεων Kayak όπως είναι το Σορμπέ Σαμπάνια Τριαντάφυλλο, το παγωτό μελομακάρονο, το παγωτό κουραμπιές και το Salted Caramel Whiskey (στις φωτογραφίες που ακολουθούν).

 

You might also like