Πρωτοποριακή «Παραδοσιακή» Tray – Sealing Συσκευασία

Από τη Βαμβακάς-  κάνει το προϊόν να είναι και να φαίνεται «παραδοσιακό».

Η  ΒΑΜΒΑΚΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Α.Ε., πάντα πρωτοποριακή εταιρεία, παρουσιάζει στην ελληνική αγορά το νέο είδος tray – sealing συσκευασίας που έχει ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους παραγωγούς στο εξωτερικό, τώρα και στην Ελλάδα.

 

Πρόκειται για μία πατενταρισμένη συσκευασία tray – sealing με ή χωρίς αδρανές αέριο για στρογγυλούς περιέκτες και μη. Απευθύνεται σε τυροκομικές μονάδες με μεγάλα αυτόματα μηχανήματα αλλά και σε μικρούς παραγωγούς, με τη χρήση ημιαυτόματων μηχανημάτων.

Η πλεονεκτική ιδιαιτερότητα της συγκεκριμένης εφαρμογής, σε σχέση με τη χρήση μίας κοινής Tray – sealing μηχανής, είναι πως η συγκόλληση του φιλμ εκτός από το επάνω μέρος του χείλους του περιέκτη, γίνεται και στα πλαϊνά του τοιχώματα, με αποτέλεσμα να δημιουργείται μία καλαίσθητη πιέτα, κάνοντας το προϊόν να φαίνεται στον καταναλωτή πιο οικείο, «πιο σπιτικό», όχι τόσο βιομηχανοποιημένο.

Το φιλμ μπορεί να είναι είτε διάφανο, είτε τυπωμένο. Μια τέτοια εμφάνιση που προστατεύει απόλυτα τα ευαίσθητα προϊόντα αλλά είναι και πρωτότυπα ελκυστική, εμπνέει στον καταναλωτή την εμπιστοσύνη της ασφάλειας, ενημερώνοντάς τον με κάθε στοιχείο- πληροφορία- που αναγράφεται στη συσκευασία.

Τον ειδικό περιέκτη μπορείτε να τον προμηθεύεστε από την ΒΑΜΒΑΚΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Α.Ε. Ήδη το πήλινο δοχείο αντικαθίσταται  με περιέκτη όπως της φωτογραφίας, με παραδοσιακή εμφάνιση, ελαφρύ, εύκολο στην εφαρμογή.

Οι εφαρμογές είναι πληθώρες στο χώρο των γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων.  Εξασφαλίστε μία συνάντηση στις εγκαταστάσεις μας για να κάνετε τις δοκιμές με το δικό σας προϊόν.

You might also like