Για τη φέτα συζητούν στην Ελασσόνα (19/1)
Εκδήλωση στο Δήμο για τις συμφωνίες TTIP και CETA.
Η Ένωση Συντακτών Επαρχιακού Τύπου σε συνεργασία με τον Δήμο Ελασσόνας και τη στήριξη του Επιμελητηρίου Λάρισας, διοργανώνουν εσπερίδα στην Ελασσόνα, με θέμα : «Οι εμπορικές συμφωνίες CETA και Ν. Αφρικής κοστίζουν την απώλεια της προστασίας της Φέτας». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου και ώρα 5 το απόγευμα στο Δημαρχείο της Ελασσόνας.
Στις 19 Ιανουαρίου ημέρα Παρασκευή και ώρα 17.00 στο Δημαρχείο της Ελασσόνας, θα διεξαχθεί ομιλία για τους κινδύνους που διατρέχει το εθνικό μας προϊόν, η ΠΟΠ ΦΕΤΑ μας. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι ερωτήσεις δημοσιογράφων, που θα έχουν παραβρεθεί από όλη την Ελλάδα, για τη συγκεκριμένη εκδήλωση.
Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι :
Εμμανουήλ Ανυφαντάκης– Ομότιμος καθηγητής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και τέως Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Γάλακτος.
Με θέμα :« Γιατί οι Συμφωνίες CETA και Ν. Αφρικής είναι επιζήμιες για τη χώρα μας ».
Χρήστος Αποστολόπουλος – Πρόεδρος ΣΕΒΓΑΠ – Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Γαλ/κων Προϊόντων.
Με θέμα : « Οι δικαιολογίες του ξεπουλήματος της Φέτας».
Γεώργιος Εμμανουήλ – Μέλος της συντονιστικής επιτροπής Δικτύου Φορέων Θεσσαλίας, stop TTIP, CETA, TISA.
Με θέμα : « Ο αγώνας της υπεράσπισης της Π.Ο.Π Φέτας»
Γεώργιος Ζέρβας– Πρόεδρος της ΕΖΕ καθηγητής και τέως πρύτανης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Με θέμα : « Η σημασία της φέτας, για την Ελληνική Αιγοπροβατοτροφία»
Συντονισμός συζήτησης : Αιμονιώτη Ειρήνη – Δημοσιογράφος ΕΣΕΤ.
Για οποιαδήποτε πληροφορία, επικοινωνήστε με την κυρία Αιμονιώτη Ειρήνη -δημοσιογράφο ΕΣΕΤ -στο 6949982514 και στο [email protected]