Νέο τυρί κρέμα από την Adoro

H Adoro,  μία από τις πλέον καταξιωμένες μάρκες τυροκομικών και γαλακτοκομικών προϊόντων στην Ελλάδα, συμπλήρωσε τη σειρά της με τυρί κρέμα.

 

Το νέο τυρί κρέμα Adoro, με την υπέροχη, γνήσια γεύση, τη μοναδική, κρεμώδη υφή και την εγγυημένη ποιότητα Adoro, είναι ιδανικό για επάλειψη στο ψωμί και στα κράκερ, αλλά και ως συστατικό στα σάντουιτς.  Θα απογειώσει, επίσης, cheesecake, σαλάτες, ζυμαρικά και άλλες αγαπημένες συνταγές. Κυκλοφορεί σε πολύ πρακτική, μοντέρνα συσκευασία  των 200g.

Η Adoro, με την ευρύτατη γκάμα προϊόντων της –από τυριά έως βούτυρα και κρέμες γάλακτος- είναι , εδώ και πολλά χρόνια, ο καθημερινός βοηθός στην κουζίνα, τόσο για το απλό, καθημερινό τραπέζι, όσο και  για τις  πιο σύνθετες και ευφάνταστες δημιουργίες. Με το νέο τυρί κρέμα έρχεται να χαρίσει μία ακόμη πιο πλούσια γευστική εμπειρία στους καταναλωτές.

 Υπενθυμίζεται ότι όλα τα προϊόντα της οικογένειας Adoro εισάγονται στην Ελλάδα από την ΟΠΤΙΜΑ στο χαρτοφυλάκιο της οποίας περιλαμβάνονται brands, όπως Ήπειρος, Λογάδι, Λεβέτι, Dirollo, Kerrygold, Ταλαγάνι κ.ά.

You might also like