Αναπτύσσεται δυναμικά η συνεργασία Π. Πετρόπουλος- Rocol

Με αυξανόμενους ρυθμούς η διάθεση των λιπαντικών βιομηχανίας τροφίμων.

Συνεχίζεται δυναμικά η νέα συνεργασία μεταξύ των εταιρειών Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ και Rocol, καθώς από τις αρχές του 2018 η διαθέσιμη στην Ελλάδα γκάμα ενισχύθηκε με νέους κωδικούς, ενώ παράλληλα ξεκίνησε η διάθεση και των μεγάλων συσκευασιών (βαρέλια). Συγχρόνως, πραγματοποιήθηκε και το πρώτο τεχνικό σεμινάριο σε πανελλαδικό επίπεδο, προς το δίκτυο πωλήσεων της εταιρείας.

 

Οι δύο εταιρείες είχαν έρθει από το 2017 σε συμφωνία για την αντιπροσώπευση των προϊόντων της δεύτερης στην Ελλάδα. Η Πέτρος Πετρόπουλος – επίσημος αντιπρόσωπος των λιπαντικών της Shell για την Ελλάδα και την Κύπρο από το 2010 – με τη συμφωνία αυτή συμπληρώνει την πρότασή της στα προϊόντα και υπηρεσίες λίπανσης υψηλής προστιθέμενης αξίας, που έχουν ως κύριο στόχο τη μείωση του συνολικού κόστους κτήσης του εξοπλισμού. Τα προϊόντα της Rocol εστιάζουν ακριβώς στον ίδιο στόχο, από όπου προκύπτει και το βασικό μήνυμα της εταιρείας: «performance you can trust» («απόδοση που μπορείς να εμπιστευθείς»).

H Rocol, με έδρα το Leeds της Αγγλίας και ιστορία 139 ετών, ειδικεύεται στην παραγωγή μιας εξειδικευμένης γκάμας προϊόντων, κατέχοντας ηγετική θέση σε πολλές διεθνείς αγορές.Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία παράγει και εμπορεύεται:

  • Λιπαντικά βιομηχανίας τροφίμων και κατεργασίας μετάλλων.
  • Προϊόντα αντισκωριακής προστασίας, καθαρισμού, συναρμολόγησης και συναφών εφαρμογών.
  • Λιπαντικά ειδικών βιομηχανικών εφαρμογών, γράσα ειδικών συνθηκών, λιπαντικά αλυσίδων και συρματοσχοίνων κ.ά.
  • Λιπαντικά αεροπορικών και στρατιωτικών εφαρμογών.
Στιγμιότυπο από το πρώτο πανελλαδικό τεχνικό σεμινάριο της Rocol, προς το δίκτυο πωλήσεων της εταιρείας.

 

Ειδικότερα, τα λιπαντικά βιομηχανίας τροφίμων της Rocol είναι πλήρως συνθετικά και περιλαμβάνουν προϊόντα εγκεκριμένα για τυχαία ή συνεχή επαφή με τρόφιμα. Η πληρέστατη γκάμα των λιπαντικών συμπληρώνεται από πολλά ειδικά προϊόντα προστασίας και καθαρισμού, κατάλληλα και αυτά για χρήση σε βιομηχανίες τροφίμων.

«Στόχος μας είναι να γνωρίσει και η ελληνική αγορά αυτά τα προϊόντα, που είναι αναγνωρισμένα στις περισσότερες χώρες και χρησιμοποιούνται από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες τροφίμων, προϊόντα των οποίων όλοι καταναλώνουμε», δήλωσε ο διευθυντής πωλήσεων της επιχειρηματικής μονάδας λιπαντικών της Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, Βασίλης Πίππος.


 Περισσότερες πληροφορίες αναζητείστε από την Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ–επιχειρηματική μονάδα λιπαντικών στο  τηλ 210 34 99 500.

You might also like