Φέτα ΜΕΒΓΑΛ με 40% λιγότερο αλάτι

Η ΜΕΒΓΑΛ, ακολουθώντας τα σύγχρονα διατροφικά πρότυπα και τάσεις, παρουσιάζει τη φέτα με 40% λιγότερο αλάτι από την κλασσική φέτα, φροντίζοντας για όσους ελέγχουν την πρόσληψη αλατιού στη διατροφή τους.

 

Πρόκειται για λευκό τυρί άλμης που παράγεται με την παραδοσιακή τέχνη τυροκομίας, την οποία υπογράφει ένας έμπειρος τυροκόμος, ο κ. Νικόλαος Μαργαρίτης, οποίος ασχολείται με τα τυροκομικά ΜΕΒΓΑΛ εδώ και τρεις δεκαετίες. Η Φέτα ΜΕΒΓΑΛ με 40% λιγότερο αλάτι διακρίνεται για τη σταθερή της ποιότητα και την πλούσια γεύση της. Συνοδεύει άριστα το φαγητό ως επιτραπέζιο τυρί, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μοναδικές γαστρονομικές απολαύσεις στη χωριάτικη σαλάτα, σε τυρόπιτες και σε άλλες συνταγές.

Η φέτα ΜΕΒΓΑΛ με 40% λιγότερο αλάτι είναι Προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (Π.Ο.Π.), που παράγεται αποκλειστικά από ελληνικό αιγοπρόβειο γάλα με φυσικό παραδοσιακό τρόπο, στις εγκαταστάσεις της ΜΕΒΓΑΛ στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης. Η εμπειρία της ΜΕΒΓΑΛ, που παράγει τυριά από το 1950, αποτελεί εγγύηση για ένα νόστιμο και υψηλής ποιότητας προϊόν.

Κυκλοφορεί σε πρακτική συσκευασία τάπερ 400 γρ., μέσα σε άλμη -για καλύτερη συντήρηση- και κομμένη σε τεμάχια.

You might also like