Νέο Γάλα Υψηλής Παστερίωσης από την ΤΥΡΑΣ

H Θεσσαλική γαλακτοβιομηχανία ΤΥΡΑΣ λάνσαρε πρόσφατα ένα νέο γάλα υψηλής παστερίωσης, μπαίνοντας έτσι σε μια αγορά η οποία, κατά τους ειδικούς, έχει περιθώρια περεταίρω ανάπτυξης.

 

Πρόκειται για τo νέο γάλα υψηλής παστερίωσης ΤΥΡΑΣ σε δύο τύπους: πλήρες 3,5% λιπαρά και ελαφρύ 1,5% λιπαρά. Είναι αγελαδινό γάλα το οποίο χάρη στην προηγμένη μέθοδο επεξεργασίας διατηρεί τα χαρακτηριστικά του αναλλοίωτα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Διατίθεται σε νέα, μοντέρνα, πρακτική συσκευασία.

Η διανομή του προϊόντος δεν είναι πανελλαδική προς το παρόν, καθώς επικεντρώνεται κυρίως στη Θεσσαλία. Σύμφωνα με πληροφορίες του Dairy News, η ΤΥΡΑΣ αναμένεται στο αμέσως επόμενο διάστημα να λανσάρει κι άλλα προϊόντα, τα οποία θα παρουσιάσει στο αθηναϊκό κοινό.

You might also like