Ο Christian Traumann της MULTIVAC πρόεδρος της Interpack 2020

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Ντίσελντορφ , 7-13 Μαΐου 2020.

Ο Christian Traumann, Διευθυντής και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου MULTIVAC, στη συνέλευση του Trade Fair Advisory Council, προτάθηκε και εξελέγη, πρόεδρος της Διεθνούς Έκθεσης Interpack 2020.

 

Ο Christian Traumann το έτος 2011, κατείχε τη θέση του προέδρου της Διεθνής Έκθεσης  Interpack, και την θέση του Αντιπροέδρου  τα έτη 2014 και 2017. Η κορυφαία Διεθνής Εμπορική Έκθεση για τον τομέα συσκευασίας και για τις σχετικές μεταποιητικές βιομηχανίες θα λάβει χώρα,όπως κάθε φορά στο Εκθεσιακό Συνεδριακό Κέντρο του Ντίσελντορφ. Για το έτος 2020 η Διεθνής Έκθεση η Interpack2020 θα πραγματοποιηθεί από 7 μέχρι 13 Μαΐου.

Ο Christian Traumann, Διευθυντής και Διευθύνων Σύμβουλος της MULTIVAC, εργάζεται στον Όμιλο MULTIVAC από το έτος 2002. Το Φεβρουάριο του 2015 εξελέγη Πρόεδρος  του VDMA, του Γερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Εφαρμοσμένων Επιστημών του Kempten και εμπορικός δικαστής στο Περιφερειακό Δικαστήριο  του Memmingen.

Πριν ξεκινήσει να εργάζεται στην MULTIVAC, ο Christian Traumann ήταν Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας Transtechnik GmbH στο Holzkirchen,και επικεφαλής του τμήματος Οικονομικών Ελέγχων της ελεγκτικής εταιρείας BTP (Prüfung Beratung Treuhand), στο Μόναχο.

“Όσον αφορά τη βιομηχανία συσκευασίας, η Διεθνής Έκθεση Interpack είναι ο απόλυτος προορισμός για όλες τις εταιρείες του χώρου. Η Διεθνής Έκθεση  Interpack αποτελεί τη πλατφόρμα της παγκόσμιας βιομηχανίας και δίνει τη δυνατότητα σε κάθε κλάδο να παρουσιάσει καινοτομίες και τεχνογνωσία σε ένα διεθνές κοινό”, αναφέρει ο Christian Traumann, και  συμπληρώνει: “Ανυπομονώ, να συμβάλω στην επιτυχία της έκθεσης, από την θέση του Προέδρου“.

You might also like