Δύο νέα προϊόντα από τη Δραμινή ΝΕΟΓΑΛ

Η Δραμινή συνεταιριστική γαλακτοβιομηχανία ΝΕΟΓΑΛ, η οποία φέτος κλείνει 54 χρόνια δραστηριότητας, λάνσαρε πρόσφατα δύο νέα επιδόρπια γάλακτος, διευρύνοντας έτσι την ήδη πλούσια γκάμα προϊόντων της.

 

Πιο συγκεκριμένα λάνσαρε το Fragola, ένα επιδόρπιο στραγγιστού γιαουρτιού με φράουλα (1,7% λιπαρά) και το Pesca, ένα επιδόρπιο στραγγιστού γιαουρτιού με ροδάκινο (1,6%) και τα δύο σε συσκευασία των 170 γραμμαρίων.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1964 με αρχικούς μετόχους την Αγροτική Τράπεζα κατά 60% και την Ένωση Γαλακτοκομικών Συνεταιρισμών Ν. Δράμας – Καβάλας κατά 40% κι ένα χρόνο αργότερα ανεγέρθηκε και τέθηκε σε λειτουργία το εργοστάσιό της. Στο κλάδο του γιαουρτιού εισήλθε το 1978, εγκαθιστώντας γραμμή παραγωγής γιαούρτης και λάνσαρε στην αγορά το φημισμένο στραγγιστό γιαούρτι της.

To 1992 η Ένωση εξαγόρασε το ποσοστό της ΑΤΕ και από το 1997 είναι ο μοναδικός μέτοχος της γαλακτοβιομηχανίας η οποία θεωρείται μια από τις παλαιότερες της χώρας.

Το 2016 η εταιρεία πραγματοποίησε κύκλο εργασιών ύψους 17,23 εκατ. ευρώ και τα αποτελέσματα προ τόκων και φόρων ανήλθαν σε κέρδη 687.000 ευρώ.

You might also like