Ημερίδα της ΕΦΧΕ, στις 23 Μαρτίου, στη Θεσσαλονίκη

Η γαλακτοπαραγωγός αγελαδοτροφία στο επίκεντρο της συζήτησης.

Τα μεγάλα προβλήματα στον τομέα του αγελαδινού γάλακτος εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί στην αγορά με την πτώση των τιμών αλλά και οι προοπτικές, που ανοίγονται για την ανάπτυξη της ελληνικής γαλακτοπαραγωγού αγελαδοτροφίας, μετά την παύση των ποσοστώσεων,  θα συζητηθούν σε ημερίδα που διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη, με τίτλο: «Γαλακτοπαραγωγός Αγελαδοτροφία – Η συμβολή της στην ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας».

 

Η ημερίδα διοργανώνεται από την Ένωση Φυλής Χολστάιν Ελλάδας (ΕΦΧΕ), και πραγματοποιείται την Παρασκευή 23 Μαρτίου στις 10 π.μ. έως τις 15.30 μ.μ  στο Porto Palace,  (26ης Οκτωβρίου 65, τέρμα εμπορικού λιμανιού),  παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Ευάγγελου Αποστόλου και του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Ιωάννη Τσιρώνη, κοινοβουλευτικών εκπροσώπων της μείζονος κι ελάσσονος αντιπολίτευσης και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Στόχος της ημερίδας είναι ν΄ ανακοπεί η φθίνουσα πορεία της ελληνικής γαλακτοπαραγωγού αγελαδοτροφίας και να τεθούν οι βάσεις για την χάραξη εθνικής στρατηγικής και επενδύσεων στον τομέα του ελληνικού γάλακτος και των υποπροϊόντων του, αλλά και να ενημερωθεί ο καταναλωτής για τα οφέλη του αγελαδινού γάλακτος στη διατροφή.

Πρόγραμμα Ημερίδας ΕΦΧΕ- Θεσσαλονίκη 23 Μαρτίου 2018

You might also like