ΕΑΣ Νάξου: προσφορές εκεί όπου υπάρχει ανάγκη

Συνεργασία με Blue Star Ferries κι Ερμής Μεταφορική για καλό σκοπό.

Η Ε.Α.Σ. Νάξου Α.Ε.Σ. Α.Ε. εδώ και χρόνια επιδεικνύει εμπράκτως κοινωνική ευθύνη, με το να στέκεται στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη. Στο πλαίσιο της κοινωνικής της πολιτικής συνεχίζει να προσφέρει μεγάλες ποσότητες κρέατος, πατάτας και τυροκομικών προϊόντων σε Εκκλησιαστικά ιδρύματα και φιλανθρωπικές οργανώσεις.

 

Η συνεταιριστική οργάνωση εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί “όχι μόνο όλους τους παραγωγούς της, οι οποίοι, δίχως τον παραμικρό δισταγμό, προσέφεραν τα προϊόντα τους για τον ιερό τούτο σκοπό, αλλά και την ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries και τη μεταφορική εταιρεία Ερμής που από κοινού μετέφεραν δωρεάν τα προϊόντα της δωρεάς της Ε.Α.Σ. Νάξου Α.Ε.Σ. Α.Ε. στον τελικό τους προορισμό”.

Τόσο η Blue Star Ferries όσο και η εταιρεία Ερμής συνεχώς υποστηρίζουν, με πολύτιμες ενέργειες, την κοινωνική δράση που εφαρμόζει η Ε.Α.Σ. Νάξου Α.Ε.Σ. Α.Ε., κάτι που έκαναν και τώρα, αποδεικνύοντας, έτσι, ότι, “με συλλογική προσπάθεια, μπορούμε να προσφέρουμε ουσιαστική βοήθεια στους συνανθρώπους μας” αναφέρεται στην ανακοίνωση.

“Η Ε.Α.Σ. Νάξου Α.Ε.Σ. Α.Ε. θα συνεχίσει στο μέλλον να επιδεικνύει έμπρακτα κοινωνική ευθύνη και είναι μεγάλη της χαρά να γνωρίζει ότι η Blue Star Ferries και η εταιρεία Ερμής θα βρίσκονται στο πλευρό της σε όλες τις δράσεις της” καταλήγει η ανακοίνωση.

You might also like