Χρονογραφική : στρατηγική συνεργασία με την G-Logic

Σε νέα στρατηγική συνεργασία προχώρησαν οι εταιρείες Χρονογραφική και G-Logic με αντικείμενο την παροχή ολοκληρωμένης λύσης στη βιομηχανία και στον επαγγελματία. Η Χρονογραφική ιδρύθηκε το 1974, παρέχοντας αξιόπιστες λύσεις υψηλής τεχνολογίας στη λιανική και βιομηχανική ζύγιση. Έχει ήδη στο ενεργητικό της πάνω από 500 εγκατεστημένες εφαρμογές σε εμπορικές και βιομηχανικές επιχειρήσεις.

 

Από το 1999, η G-Logic διαθέτει προηγμένες ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής, με πλήρη υποστήριξη. Ο στόχος της είναι να προσφέρει στον επιχειρηματικό κόσμο καινοτόμες ολοκληρωμένες λύσεις μηχανογράφησης με δυνατότητα λειτουργίας από οποιαδήποτε συσκευή (Η/Υ, Tablet, SmartPhone).

Οι δυο εταιρείες, αφού κατόρθωσαν να υλοποιήσουν τη σύνδεση της ολοκληρωμένης πλατφόρμας Terra ERP της G-Logic με τα ζυγιστικά συστήματα της Χρονογραφική, έρχονται να δώσουν μοναδικές λύσεις στη βιομηχανία και στον επαγγελματία, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες μηχανογράφησης και εξοπλισμού.

Ολοκληρωμένο σύστημα

Το ολοκληρωμένο σύστημα μηχανογράφησης Terra ERP, καλύπτει πλήρως όλους τους τομείς μιας επιτυχημένης επιχείρησης και περιλαμβάνει: εμπορική διαχείριση, γενική λογιστική, ιχνηλασιμότητα, κοστολόγηση παράγωγης, CRM, WMS, HR, εφαρμογή παραγγελιοληψίας για smart phone και tablets, διαχείριση μηχανών, ποιοτικός έλεγχος και BI.

Τα ζυγιστικά συστήματα της Χρονογραφικής περιλαμβάνουν αυτόματες μηχανές ζύγισης και επικόλλησης ετικέτας, επιτραπέζιους, εναέριους και επιδαπέδιους ζυγούς, ελεγκτές βάρους και πλήρη σειρά αυτόματων εκτυπωτικών συσκευών.

Ο τελικός πελάτης με την παραπάνω λύση συνεργασίας εξασφαλίζει την απόλυτη  συνεργασία του εξοπλισμού του με το λογισμικό Terra ERP, παρέχοντας του αξιοπιστία, οικονομία και ευελιξία καθώς και τον πλήρη έλεγχο της εμπορικής και παραγωγικής του διαδικασίας.

You might also like