Ημερίδα για το γίδινο γάλα στα Ιωάννινα (24/4/2018)
Από Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων με συμμετοχή κορυφαίων πανεπιστημιακών.
Ημερίδα με θέμα:” Η αξία του γίδινου γάλακτος και των προϊόντων του” διοργανώνει η Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων σε συνεργασία με το δήμο Ιωαννιτών την Τρίτη 24 Απριλίου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον πολιτιστικό πολυχώρο “Δ. Χατζής” και θα ξεκινήσει στις 10.00 π.μ.
Μεταξύ των συμμετεχόντων θα είναι τρεις κορυφαίοι πανεπιστημιακοί, ο Θεόφιλος Μασούρας από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο και ο Γεώργιος Αρσένος από την Κτηνιατρική σχολή του Αριστοτελείου, αλλά και ο Γιάννης Σκούφος από το ΤΕΙ (Ηπείρου) Ζωικής Παραγωγής.
Παράλληλα θα λειτουργήσει έκθεση με γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα από γίδινο γάλα.