Ανανεωμένη & διαδραστική συσκευασία στο Φρέσκο Γάλα ΔΕΛΤΑ

Η νέα συσκευασία μειώνει τον όγκο απορριμμάτων.

Το Φρέσκο Γάλα ΔΕΛΤΑ ανανεώνει τη συσκευασία του, με κυρίαρχο στοιχείο του εικαστικού του μία πολύχρωμη  καρδιά, ενώ θα κυκλοφορεί πλέον σε μια νέα, ποιοτικά ανώτερη συσκευασία.

 

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου, «το νέο εικαστικό συνθέτει με δημιουργικό τρόπο τον κόσμο του φρέσκου γάλακτος ΔΕΛΤΑ από την ελληνική φύση, τους 700 επιλεγμένους παραγωγούς και τη φροντίδα τους και τους καθημερινούς ελέγχους της εξαιρετικής ποιότητας ΔΕΛΤΑ, πριν φτάσει από άκρη σ’ άκρη αυτού του τόπου, αγνό και γεμάτο ζωή».

Η νέα επικοινωνία με κεντρικό μήνυμα «ένα ποτήρι γεμάτο αγάπη», αναδεικνύει τον κρυφό  πρωταγωνιστή της προσπάθειας κάθε παιδιού, τη μητέρα του. Αυτή την αλήθεια μας αφηγούνται με συγκινητικό τρόπο δύο πραγματικές ιστορίες, με πρωταγωνίστριες τη Σοφία Πετρούνια, μητέρα του χρυσού μας ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια και τη Μαρία Καρυανού, μητέρα τετράδυμων κοριτσιών που πέρασαν όλες μαζί σε σχολές της Αθήνας.


Η ΔΕΛΤΑ, στο πλαίσιο της νέας αυτής επικοινωνιακής πλατφόρμας, ξεκινάει μία ουσιαστική συνεργασία και έμπρακτη υποστήριξη των Παιδικών Χωριών SOS, στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο την προσπάθεια των εθελοντριών μητέρων και καλύπτοντας ανάγκες τους σε γαλακτοκομικά προϊόντα.


Νέα συσκευασία

Η νέα εμφάνιση του Φρέσκου Γάλακτος ΔΕΛΤΑ συνδυάζεται και με τη χρήση της νέας συσκευασίας ΔΕΛΤΑ Eco-Fresh Pack®, με ανανεωμένο σχήμα και λευκότερη εμφάνιση. Η νέα συσκευασία παράγεται από χαρτί με πιστοποίηση κατά FSC, που προέρχεται από δέντρα που καλλιεργούνται για το σκοπό αυτό, και μπορεί να αναδιπλωθεί πλήρως, μειώνοντας έτσι τον όγκο των απορριμμάτων.

Τέλος, στη νέα συσκευασία υπάρχει μία έκπληξη, ένας νέος τρόπος αλληλεπίδρασης του προϊόντος με τον καταναλωτή:  μέσα από την εφαρμογή Shazam, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία της επαυξημένης πραγματικότητας (Augmented Reality), η σχεδιασμένη καρδιά του Φρέσκου γάλακτος ΔΕΛΤΑ ζωντανεύει μπροστά του, κάτι πρωτοποριακό για την ελληνική αγορά.

Δείτε τις νέες ταινίες εδώ:

You might also like