Δύο νέα παιδικά προϊόντα από τη ΜΕΒΓΑΛ

Ρόφημα γάλακτος και ημίσκληρο τυρί.

Η βορειοελλαδίτικη γαλακτοβιομηχανία ΜΕΒΓΑΛ λάνσαρε πρόσφατα δύο νέα προϊόντα που απευθύνονται στους μικρούς καταναλωτές.

 

Το πρώτο είναι το ‘Ρόφημα γάλακτος ΜΕΒΓΑΛ kids’. Είναι το 1ο  εμπλουτισμένο παιδικό ρόφημα γάλακτος ΜΕΒΓΑΛ kids με την αγαπημένη ηρωίδα των παιδιών, το γουρουνάκι Peppa. Είναι ειδικά μελετημένο για μικρά παιδιά και περιέχει βιταμίνες (Β1, Β2, Β12, Βιταμίνη D και Ε), θρεπτικά συστατικά που απαιτούνται για τη σωστή λειτουργία και  ανάπτυξή τους, ενώ αποτελεί καθημερινή πηγή ασβεστίου και φωσφόρου.

Το συγκεκριμένο σύμπλεγμα βιταμινών έχει μελετηθεί, για να καλύψει τις ανάγκες των παιδιών ηλικίας 1 – 5 ετών στην Ελλάδα. Το νέο προϊόν της ΜΕΒΓΑΛ  έχει 3,7% λιπαρά και πλούσια γεύση ενώ παράγεται από 100% ελληνικό φρέσκο αγελαδινό γάλα.

Το δεύτερο νέο προϊόν είναι το ‘Ημίσκληρο τυρί ΜΕΒΓΑΛ kids’. Είναι κι αυτό το 1ο  παιδικό ημίσκληρο τυρί ΜΕΒΓΑΛ kids, με την αγαπημένη Peppa, κομμένο σε φέτες, έτοιμο για το τοστάκι  ή το σάντουιτς για κάθε ώρα της ημέρας. Φτιάχνεται από φρέσκο αγελαδινό γάλα, με τη ‘μυστική συνταγή’ της ΜΕΒΓΑΛ, που εγγυάται ποιότητα και υπέροχη γεύση. Συνίσταται από το 12ο μήνα του παιδιού, έχει πρακτική συσκευασία και 4 μήνες διάρκεια ζωής.

You might also like