Τα παγωτά Mövenpick χορηγοί στο Sani Gourmet Festival

Για 13η χρονιά φέτος, ο καταξιωμένος θεσμός, Sani Gourmet Festival με θέμα «Rising Stars Part 3» ολοκληρώθηκε με επιτυχία, φέρνοντας την υψηλή γαστρονομία στο προσκήνιο.

 

Ανάμεσα στις εμπειρίες που έζησαν όσοι βρέθηκαν εκεί, ήταν και μοναδική εμπειρία των παγκοσμίου φήμης παγωτών Mövenpick. Με καθημερινή παρουσία και στα πέντε πολυτελή ξενοδοχεία του Sani Resort με το ξεχωριστό τροχήλατο με την πλήρη γευστική παλέτα των Mövenpick, ενθουσίασαν τους παρευρισκόμενους.

Με αύρα από τη μαρίνα, το πολυτελές ιδιωτικό λιμάνι του Sani Resort, το ξενοδοχείο Porto Sani αλλά και την ειδυλλιακή βεράντα της Pâtissière, διακεκριμένοι εκπρόσωποι του Τύπου, από όλο τον κόσμο, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την ελβετική τελειότητα των παγωτών Mövenpick, μαζί με δυο νέες γεύσεις για το καλοκαίρι του 2018.

Πρόκειται για το Swiss Dark Chocolate-Trinidad, μία ιδιαίτερα έντονη γεύση παγωτού σοκολάτας, φτιαγμένο από μαύρη σοκολάτα, ελβετική κρέμα και bittersweet κομμάτια σοκολάτας με κακάο από το Trinidad και το Chocolate & Salted Caramel ένα εξαιρετικά κρεμώδες παγωτό σοκολάτα καραμέλα, φτιαγμένο από ελβετική σοκολάτα και ελβετική κρέμα, ενισχυμένο με τραγανά, καραμελωμένα, αλατισμένα κομμάτια αμυγδάλου.

You might also like