Ήπειρος: πέντε διεθνείς διακρίσεις ποιότητας και γεύσης

Διακρίθηκε στα Superior Taste Awards του iTQi

Η κορυφαία ποιότητα και η ανώτερη γεύση των προϊόντων Ήπειρος δεν κερδίζει μόνο τους καταναλωτές στις αγορές όπου κυκλοφορούν, αλλά και τους κριτές στις διοργανώσεις βραβείων όπου συμμετέχουν. Μέσα στο τελευταίο δίμηνο, η Ήπειρος απέσπασε πέντε, συνολικά, διακρίσεις από το Διεθνές Ινστιτούτο Ποιότητας Monde Selection και στα Superior Taste Awards, του iTQi  – Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης & Ποιότητας.

 

Πρωταγωνίστρια στα βραβεία φέτος, ανάμεσα στα προϊόντα της Ήπειρος,  ήταν η Ήπειρος Φέτα Π.Ο.Π. που κέρδισε την ύψιστη διάκριση και στους δυο θεσμούς: Χρυσό βραβείο στο Monde Selection και Βραβείο Ανώτερης Γεύσης 3 Αστέρων στα Superior Taste Awards, διακρίσεις που “επιβεβαιώνουν την απαράμιλλη ποιότητα και γεύση της και ισχυροποιούν το σλόγκαν ‘η πιο πολυβραβευμένη φέτα στον κόσμο’ που την ακολουθεί στις αγορές του εξωτερικού”  όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου.

Η παραδοσιακή φέτα Π.Ο.Π όμως δεν είναι το μόνο προϊόν Ήπειρος που βραβεύτηκε. Η Ήπειρος Φέτα Π.Ο.Π. με 40% λιγότερο αλάτι απέσπασε το Ασημένιο Βραβείο στο Monde Selection, αλλά και το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης 2 Χρυσών Αστέρων στα Superior Taste Awards, ενώ η EPIROS Organic Feta (PDO) – βιολογική φέτα που διατίθεται στις αγορές του εξωτερικού – κέρδισε και αυτή βραβείο Ανώτερης Γεύσης 2 Χρυσών Αστέρων στην κατηγορία της.

Με τα βραβεία αυτά, “η Ήπειρος συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία των διακρίσεών της στο εγχώριο και διεθνές περιβάλλον, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά τη δέσμευση της στην παραγωγή και διάθεση, ποιοτικά και γευστικά, ανώτερων τυροκομικών προϊόντων”.

Monde Selection 

Είναι διεθνές ινστιτούτο πιστοποίησης ποιότητας, που κάθε χρόνο από το 1961, επιβραβεύει, μέσα από μία ενδελεχή διαδικασία αξιολόγησης, τρόφιμα και ποτά από όλο τον κόσμο, σε συνεργασία με πάνω από 70 σεφ βραβευμένους με αστέρια Michelin, οινολόγους διεθνούς φήμης, καθηγητές πανεπιστημίων, διατροφολόγους και άλλους διακεκριμένους επαγγελματίες του κλάδου.

 iTQi

‘Ενας από τους κορυφαίους, διεθνείς οργανισμούς που έχουν  στόχο τη δοκιμή και την ανάδειξη τροφίμων και ποτών ανώτερης γεύσης παγκοσμίως. Η κριτική επιτροπή αποτελείται από διακεκριμένους σεφ και ειδικούς γεύσης, από τις 16 πιο αναγνωρισμένες λέσχες μαγείρων και γευσιγνωστών στην Ευρώπη.

You might also like