Νέο Στραγγιστό Γιαούρτι ΜΕΒΓΑΛ
Η εταιρεία ολοκλήρωσε επένδυση 5,3 εκατ. ευρώ.
Σημαντική επένδυση που αφορά το τμήμα παραγωγής γιαούρτης ολοκλήρωσε πρόσφατα η ΜΕΒΓΑΛ, στις εγκαταστάσεις της στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης. Το ύψος της επένδυσης έφτασε τα 5,3 εκατ. ευρώ.
Η νέα επένδυση της εταιρείας περιλαμβάνει:
- Εγκατάσταση νέας γραμμής παραγωγής με separator γιαούρτης.
- Αγορά μηχανής συσκευασίας γιαούρτης ultra clean (υψηλής υγιεινής).
- Νέο χώρο συσκευασίας γιαούρτης, με προδιαγραφές clean area ISO 8 (κλιματισμός και φίλτρανση του αέρα).
Με τη συγκεκριμένη επένδυση επιτυγχάνονται: Διασφάλιση υψηλής υγιεινής με μεγαλύτερη διατηρησιμότητα των παραγόμενων προϊόντων, αύξηση της παραγωγικής δυναμικότητας γιαούρτης και παράλληλα δυνατότητες παραγωγής νέων προϊόντων για διεύρυνση της προϊόντικής γκάμας της εταιρείας, που ήδη περιλαμβάνει περισσότερους από 170 κωδικούς.
Στις σύγχρονες αυτές εγκαταστάσεις παράγεται το Νέο Στραγγιστό Γιαούρτι ΜΕΒΓΑΛ εδώ και λίγες μέρες, από τις 14 Μαΐου 2018.
Όπως μας ενημερώνει το σχετικό δελτίο Τύπου, “Η υψηλή τεχνολογία των νέων εγκαταστάσεων υποτάσσεται στις απαιτήσεις των αυθεντικών παραδοσιακών γεύσεων, που η ΜΕΒΓΑΛ γνωρίζει άριστα. Έτσι η εταιρεία, έχοντας εμπειρία 5 γενεών στο γάλα, παράγει ένα υψηλής διατροφικής αξίας προϊόν, ένα Στραγγιστό γιαούρτι από 100% ολόφρεσκο ελληνικό γάλα. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι η ιδανική δομή, η βελούδινη υφή και η πλούσια γεύση του, που δεν θέλεις να τελειώσει“.
Η ΜΕΒΓΑΛ, με στόχο να υποστηρίξει το νέο προϊόν της, έχει σχεδιάσει ένα πλάνο trade ενεργειών, δειγματοδιανομών, γευστικών δοκιμών και παράλληλα επενδύει σε διαφημιστική δαπάνη.