Στην ΕΑΣ Νάξου ο Αποστόλου

Τη Νάξο επισκέφθηκε την Παρασκευή 1 Ιουνίου ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στη συνεδρία για την «Αγροτική Ανάπτυξη, Αλιεία και Παραγωγική Ανασυγκρότηση» του 15ου Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση στο Νότιο Αιγαίο.

 

Τον υπουργό συνόδευαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Γιάννης Τσιρώνης, ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΑΑΤ Νίκος Αντώνογλου, ο Γενικός Διευθυντής του ΥΠΑΑΤ κ. Βάγιας, οι τοπικοί βουλευτές Μανιός, Συρμαλένιος και Συρίγος, οι Αντιπεριφερειάρχες και Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, κ. Ρούσσος.

Αμέσως μετά την άφιξή του στο νησί ο Β. Αποστόλου επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της μονάδας επεξεργασίας γάλακτος της Ε.Α.Σ. Νάξου, όπου τον υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ε.Α.Σ. Νάξου Δημήτρης Καπούνης και τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της. Ο υπουργός, αφού ξεναγήθηκε στους χώρους της μονάδας, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις εγκαταστάσεις και την υπερπροσπάθεια που καταβάλλεται ώστε να προωθηθούν στην αγορά τα αγνά και ποιοτικά προϊόντα της Ε.Α.Σ. Νάξου.

Ακολούθως, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη, στην οποία ο Δημήτρης Καπούνης εξέθεσε στον Β. Αποστόλου ζητήματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο της Νάξου και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ε.Α.Σ. Νάξου και ζήτησε τη συμπαράσταση και τη βοήθειά του, ενώ αποκάλυψε και τα μελλοντικά αναπτυξιακά σχέδια της Ε.Α.Σ. Νάξου (αιολικό πάρκο, μονάδα βιοαερίου, κλπ).

Μάλιστα, για όλα τα ανωτέρω κατατέθηκε και σχετικό υπόμνημα στον Β. Αποστόλου, ο οποίος, με τη σειρά του, αφού άκουσε με ενδιαφέρον τις εισηγήσεις του Δ. Καπούνη, δεσμεύθηκε ότι θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε δίκαιο αίτημα των αγροτών και της Ε.Α.Σ. Νάξου.

You might also like