Βραβεύσεις και νέο, κατσικίσιο γάλα για τη Φάρμα Κουκάκη

Η βορειοελλαδίτικη γαλακτοκομική εταιρεία Φάρμα Κουκάκη λάνσαρε πρόσφατα  κατσικίσιο γάλα. Παράλληλα απέσπασε αρκετές διακρίσεις από το έγκυρο και φημισμένο International Taste & Quality Institute (iTQi).

 

Το νέο προϊόν της Φάρμα Κουκάκη (σε δύο τύπους πλήρες και ελαφρύ) κυκλοφορεί σε διάφανο pet μπουκάλι (συσκευασία ενός λίτρου) με διάρκεια ζωής 7 ημέρες, για να κρατάει όλα τα θρεπτικά συστατικά του αναλλοίωτα.

Η Φάρμα Κουκάκη συμμετείχε και φέτος στο διεθνή διαγωνισμό του Ινστιτούτου Γεύσης & Ποιότητας (iTQi) 2018 με πέντε προϊόντα και όλα τους έλαβαν εξαιρετικές διακρίσεις.

Το Κεφίρ με Στέβια και Κόκκινα Φρούτα, το οποίο είχε βραβευθεί τον Οκτώβριο του 2017 στην διεθνή έκθεση τροφίμων Anuga στην Κολωνία ως ένα από τα πιο καινοτόμα νέα προϊόντα στην Ευρώπη, βραβεύτηκε με 3 χρυσά αστέρια (Exceptional taste) επιτυγχάνοντας γενική βαθμολογία πάνω από 90%.

Το Λευκό Φρέσκο Γάλα Κουκάκη, το πλήρες Κακάο Chocofull, το Ρυζόγαλο και το Στραγγιστό Γιαούρτι 0% (προϊόν εξαγωγών) βραβεύτηκαν με 2 χρυσά αστέρια (Remarkable taste) επιτυγχάνοντας γενική βαθμολογία 80% – 90%!

You might also like