Νέο Κατσικίσιο Γάλα Του Μοριά

Η γαλακτοκομική εταιρεία του Συνεταιρισμού Αγελαδοτρόφων Ανατολικής Πελοποννήσου, με έδρα το Κεφαλάρι Άργους και τη διακριτική επωνυμία ‘Γάλα του Μοριά’, λάνσαρε πρόσφατα ένα νέο προϊόν, το οποίο απευθύνεται κυρίως στους νεαρούς καταναλωτές. Πρόκειται για το Κατσικίσιο Γάλα Του Μοριά.

 

Παράγεται από 100% ελληνικό, ολόφρεσκο γάλα 10 ημερών υψηλής θερμικής επεξεργασίας. Πλούσιο σε βιταμίνες που παίζουν σημαντικό ρόλο σε διάφορες λειτουργίες του οργανισμού, από το νευρικό σύστημα μέχρι την καρδιά.

Στηριγμένη στον Συνεταιρισμό Αγελαδοτρόφων Ανατολικής Πελοποννήσου και αξιοποιώντας το εξαιρετικό τοπικό γάλα, η ‘Γάλα του Μοριά’ κατόρθωσε να έχει σημαντική παρουσία σε πέντε νομούς της Ελλάδας (Αργολίδα, Κορινθία, Αρκαδία, Λακωνία, Μεσσηνία).

Έγινε σύμφωνα με την ίδια το πρώτο σε πωλήσεις τοπικό γάλα στις περιοχές αυτές και πολύ ψηλά στην συνείδηση των καταναλωτών. Παράλληλα δημιουργήθηκε ένα μικρό δίκτυο πωλήσεων στην Αθήνα σε επιλεγμένα μικρά σημεία, για την αγορά της οποίας ετοιμάζεται προσεχώς σημαντική παρέμβαση.

You might also like