Green Week Berlin 2019 με απευθείας πώληση στο κοινό

Ετοιμάζεται το ελληνικό ομαδικό περίπτερο από το Ελληνο-Γερμανικό Επιμελητήριο.

Τη δυνατότητα της απευθείας πώλησης στο κοινό προσφέρει στις συμμετέχουσες εταιρίες η 84η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών, International Green Week Berlin, η οποία θα λάβει χώρα, από 18 έως 27 Ιανουαρίου 2019, στο Βερολίνο.

 

Η Ελλάδα συμμετέχει στην έκθεση με Ομαδικό Περίπτερο, που τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και την υποστήριξη του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου -επίσημου αντιπροσώπου της έκθεσης στην Ελλάδα και Κύπρο. Το Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο διοργανώνει η εταιρεία–μέλος του Επιμελητηρίου K.L.Ni. Promotion.

Η International Green Week Berlin πραγματοποιείται από το 1926, αποτελεί τη σημαντικότερη πλατφόρμα στον κόσμο με απευθείας πώληση στο κοινό και αριθμεί 1.715 εκθέτες τροφίμων και αγροτικών προϊόντων από 65 χώρες και περισσότερους από 400.000 επισκέπτες. Στην τελευταία διοργάνωση ο τζίρος των αγορών και παραγγελιών ανήλθε στα 46 εκατ. ευρώ.

Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά, που η Ελλάδα πρόκειται να εκπροσωπηθεί στην International Green Week Berlinμε Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο.

Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο επισημαίνει ότι κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση, που επιθυμεί να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο, μπορεί να απευθύνεται στο τηλ. 210 64 19 037. Πληροφορίες στην ειδική ιστοσελίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.grκαι στην ιστοσελίδα της έκθεσης:www.greenweek.de

Φωτογραφία: από την International Green Week Berlin του 2018.

You might also like