Φρέσκο γάλα εις την… εβδόμη!

Νέο γάλα επτά ημερών από την Αμερικανική Γεωργική Σχολή.

Διατηρώντας αναλλοίωτες αγνότητα, γεύση και απαράμιλλη ποιότητα, το φρέσκο γάλα διάρκειας επτά ημερών της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής ξεκίνησε να διατίθεται στην αγορά της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής.

 

Πρόκειται για μία στρατηγική κίνηση της Σχολής, η οποία ικανοποιεί το αίτημα των καταναλωτών της για φρέσκο γάλα που διατηρείται περισσότερες μέρες στο ψυγείο και ταυτόχρονα συμβαδίζει και εναρμονίζεται με τις σύγχρονες απαιτήσεις και τα ποιοτικά στάνταρ της αγοράς.

Το φρέσκο γάλα (τόσο το πλήρες, όσο και το ελαφρύ) της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής υπόκειται σε ήπια παστερίωση, η οποία σε συνδυασμό με την εξαιρετική ποιότητα της πρώτης ύλης, του επιτρέπει να διατηρείται για επτά ημέρες αναλλοίωτο, αγνό και ποιοτικό, ενώ τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του παραμένουν ίδια. Άλλωστε, αρμέγεται από τις αγελάδες της Σχολής, παστεριώνεται και συσκευάζεται σε διάστημα λίγων ωρών.

Να σημειωθεί ότι το κοπάδι των αγελάδων της Σχολής κατατάσσεται στο κορυφαίο 12% σε παγκόσμια κλίμακα σε ότι αφορά τα παραγωγικά χαρακτηριστικά του. Οι αγελάδες εκτρέφονται με μη γενετικά τροποποιημένες ιδιοπαραγώμενες ζωοτροφές σε ένα άνετο περιβάλλον στις εγκαταστάσεις της Σχολής, όπου εφαρμόζονται όλα τα σύγχρονα πρότυπα διασφάλισης ποιότητας. Για αυτό και η φρεσκάδα και η γεύση του γάλακτος διάρκειας επτά ημερών που παράγεται στη Σχολή θεωρούνται ανώτερης ποιότητας.

You might also like