Βραβείo iTQi 2018 για τη Bliss Point Γραβιέρα παλαιωμένη σπηλιάς

Προϊόν του Τυροκομείου Στειακάκη σε συνεργασία με την Bliss Point.

Ο Δημήτρης Αβραμίδης με την Ομάδα του Bliss Point και ο Κώστας Στειακάκης από το Τυροκομείο Στειακάκη παρέλαβαν το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης iTQi 2018, για την Bliss Point Γραβιέρα Παλαιωμένη σπηλιάς σε εκδήλωση στο Divani Palace Acropolis.

 

Η Bliss Point Γραβιέρα παλαιωμένη σπηλιάς  παράγεται στην Κρήτη στο Τυροκομείο Στειακάκης, στη Βαλή Ηρακλείου Κρήτης και όπως μας φανερώνει το όνομα της έχει ένα ιδιαίτερο τρόπο παλαίωσης. Περιέχει περισσότερο πρόβειο και λιγότερο κατσικίσιο γάλα που συλλέγεται από επιλεγμένα κοπάδια που βόσκουν στην ορεινή Κρήτη.

Με βάση την παραδοσιακή συνταγή αλλά και με την ξεχωριστή μέθοδο ωρίμανσης δημιουργήθηκε ένα τυρί με πλούσια μεστή γεύση και μακρά επίγευση που κατακτά και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Το προϊόν διατίθεται σε επιλεγμένα σημεία, στην Ελλάδα από την εμπορική εταιρεία Orizontes S.A.

You might also like