Ανακοινώθηκε η 5η Επιστημονική Ημερίδα Γαλακτοκομίας & Τυροκομίας, στην Dairy Expo 2018

Με την επιστημονική επιμέλεια του Τμήματος Γάλακτος Ιωαννίνων (ΕΛΓΟ- Δήμητρα).

Από την O.mind creatives, διοργανώτρια εταιρεία της έκθεσης Dairy Expo 2018, ανακοινώθηκε η διοργάνωση της 5ης Επιστημονικής Ημερίδας Γαλακτοκομίας & Τυροκομίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της κλαδικής έκθεσης στη συνεδριακή αίθουσα.

 

Η καθιερωμένη πλέον ημερίδα αποτελεί ένα από τα κορυφαία επιστημονικά συνέδρια που πραγματοποιούνται στο συγκεκριμένο παραγωγικό κλάδο στη χώρα μας και ταυτόχρονα μια από τις πολλές, παράλληλες εκδηλώσεις στο πλαίσιο της έκθεσης Meat & Grill Days 2018, η οποία θα φιλοξενηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, το τριήμερο 10-12 Νοεμβρίου 2018.

Για μια ακόμα φορά την επιστημονική επιμέλεια της Ημερίδας έχει αναλάβει το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Αγροτικών Προϊόντων – Τμήμα Γάλακτος Ιωαννίνων, του ΕΛΓΟ- Δήμητρα, το οποίο εγγυάται το υψηλό επιστημονικό ενδιαφέρον της Ημερίδας.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, το Ινστιτούτο θα αναλάβει την αποστολή προσκλήσεων για τη συμμετοχή στην Ημερίδα με εισηγήσεις, επιστημόνων από διάφορα ΑΕΙ της χώρας και τρίτους εκπαιδευτικούς φορείς με αναφορές στη γαλακτοκομία και τυροκομία.

You might also like