Νέο ΔΕΛΤΑ Διπλοστραγγιστό

Από 100% ελληνικό φρέσκο γάλα με την τεχνική της διπλοστράγγισης.

Η ΔΕΛΤΑ παρουσίασε πρόσφατα το νέο γιαούρτι ΔΕΛΤΑ Διπλοστραγγιστό το οποίο φτιάχνεται με μια μοναδική τεχνική στράγγισης. Παράγεται από 100% ελληνικό επιλεγμένο φρέσκο γάλα.

 

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου «Η μοναδική αυτή συνταγή του εγγυάται την πλούσια υφή και την υπέροχη γεύση του και μας υπόσχεται μία γευστική εμπειρία με διπλή απόλαυση».

Το λανσάρισμα του προϊόντος συνοδεύτηκε με τηλεοπτική επικοινωνία  στην οποία πρωταγωνιστεί ο Χρυσός Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας. Το νέο ΔΕΛΤΑ Διπλοστραγγιστό διατίθεται σε συσκευασίες 3×200 γρ. με 10% και 2% λιπαρά (στην τιμή των 2,90 ευρώ) και σε συσκευασία 1 κιλού με 2% λιπαρά.

 

Για το λανσάρισμα του προϊόντος πραγματοποιήθηκε συνέντευξη Τύπου  στην οποία συμμετείχαν εκ μέρους της Δέλτα ο διευθύνων σύμβουλος Βασίλης Γληνός, CEO, και η marketing manager  Άννα Κυδωνάκη, και εκ μέρους του ομίλου Vivartia o Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Παναγιώτης Θρουβάλας και ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος,  Αθανάσιος Παπανικολάου.

Όπως επισημάνθηκε η κίνηση αυτή της εταιρείας εντάσσεται στο πλαίσιο μιας στρατηγικής του ομίλου  που αποσκοπεί στην αύξηση του κύκλου εργασιών και του μεριδίου της εταιρείας στην ελληνική αγορά.

Η ΔΕΛΤΑ αναμένει οριακή αύξηση των πωλήσεών της μέσα στο 2018 ενώ επιθυμεί να συνεχίσει να παραμένει κερδοφόρα- κάτι που πραγματοποιήθηκε το 2017 ύστερα από αρκετά χρόνια ζημιών κατά την πρώτη περίοδο της οικονομικής κρίσης.

Δείτε το βίντεο της τηλεοπτικής καμπάνιας:

You might also like