9ο Πανελλήνιο Λιβαδοπονικό Συνέδριο, 9-12 Οκτωβρίου 2018

Στη Λάρισα στις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ Θεσσαλίας.

Ορίστηκε η ημερομηνία και η κεντρική θεματολογία του 9ου Πανελλήνιου Λιβαδοπονικού Συνεδρίου, το οποίο διοργανώνεται από την Ελληνική Λιβαδοπονική Εταιρεία, το διάστημα 9 έως 12 Οκτωβρίου στις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ Θεσσαλίας στη Λάρισα.

 

Η θεματολογία του συνεδρίου είναι ακόλουθη

Α. Θεσσαλία και κτηνοτροφική παραγωγή.

Β. Οικολογία λιβαδιών και λειμώνων: Λιβαδικά και λειμώνια φυτά, βιοποικιλότητα, επιδράσεις της βόσκησης, παραγωγικότητα και κλιματική αλλαγή, προστασία, οικολογία τοπίου.

Γ. Διαχείριση και βελτίωση λιβαδιών και λειμώνων: Συστήματα βόσκησης, συστήματα παραγωγής, αλληλεπιδράσεις φυτών ζώων, λιπάνσεις, σπορές, γενετική βελτίωση λιβαδικών φυτών, βιώσιμη ανάπτυξη και κλιματική αλλαγή)

Δ. Πολλαπλές χρήσεις και υπηρεσίες λιβαδικών οικοσυστημάτων: Οικοσυστημικές υπηρεσίες, αγροδασοπονία, σχέσεις λιβαδιών και άγριας πανίδας, βιολογία και διαχείριση, ορνιθοπανίδα, εντομοπανίδα, θηραματική πανίδα)

Ε. Στρογγυλή τράπεζα: Διαχειριστικά σχέδια βόσκησης: Σύνταξη και εφαρμογή

Το κόστος συμμετοχής στο συνέδριο είναι 30€ (10 € για φοιτητές) και περιλαμβάνει τα πρακτικά, το μπουφέ της έναρξης 1ης μέρας, τα δύο γεύματα και τους καφέδες των διαλειμμάτων, καθώς και το επίσημο δείπνο. Η συμμετοχή στην εκδρομή στις 12 Οκτωβρίου κοστίζει 10 €. Το κόστος συμμετοχής των συνοδών είναι 15 €.

Δείτε τον κατάλογο των ξενοδοχείων που προτείνονται με τις ειδικές τιμές που θα ισχύουν για το Συνέδριο:

List_Offers_Rooms_Rangeland_Congress_2018

You might also like