Βραβείο για τη Φέτα και το Χαλλούμι Δωδώνη

Στα Great Taste Awards 2018.

Η φέτα Δωδώνη και το αυθεντικό Χαλλούμι Δωδώνη διακρίθηκαν για την εξαίρετη γεύση τους στα φετινά Great Taste Awards, έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς που αξιολογεί και βραβεύει τα καλύτερα τρόφιμα και ποτά παγκοσμίως.

 

Εστιάζοντας σταθερά στην παραγωγή προϊόντων που ξεχωρίζουν για τη γεύση τους, τη Γεύση του Καλού, η Δωδώνη συμμετείχε για πρώτη φορά στα Great Taste Awards, αποσπώντας πολύ θετικές κριτικές και τη διάκριση ενός αστεριού για την πασίγνωστη φέτα και το χαλλούμι της.

Η φέτα Δωδώνη, από 100% ελληνικό αιγοπρόβειο γάλα, αποτελεί ένα αμιγώς ελληνικό, πολυβραβευμένο προϊόν Προστατευμένης Ονομαστικής Προέλευσης (Π.Ο.Π), διαθέσιμο σε παραπάνω από 45 χώρες του κόσμου. Το Χαλλούμι Δωδώνη παράγεται αποκλειστικά από κυπριακό γάλα στην υπερσύγχρονη μονάδα της Δωδώνη στη Λεμεσό και ξεχωρίζει για το ιδιαίτερο άρωμα, τη μοναδική γεύση και τον αυθεντικό τρόπο παραγωγής του, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών σε παραπάνω από 30 χώρες παγκοσμίως.

Τα τελευταία τρία χρόνια, η Δωδώνη έχει λάβει παραπάνω από 15 βραβεία και διακρίσεις σε ελληνικούς και διεθνείς θεσμούς, οι οποίοι αξιολογούν και επιβραβεύουν τόσο την ανώτερη ποιότητα όσο και την εξαίρετη γεύση.

 

Ο Διευθυντής Εξαγωγών της Δωδώνη, Βασίλης Βροχίδης δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για εμάς τα προϊόντα μας να ξεχωρίζουν και να διακρίνονται ανάμεσα σε χιλιάδες άλλα, σε μία διοργάνωση διεθνούς φήμης και αναγνώρισης, όπως τα Great Taste Awards. Στην οικογένεια της Δωδώνη, στόχος μας είναι να παράγουμε αγνά, 100% ελληνικά προϊόντα, υψηλής θρεπτικής αξίας και ποιότητας, συστήνοντας τη Γεύση του Καλού στους Έλληνες και διεθνείς καταναλωτές. Οι νέες αυτές βραβεύσεις αποτελούν για όλους εμάς στη Δωδώνη σημαντική αναγνώριση των προσπαθειών μας και κίνητρο να συνεχίσουμε να διαθέτουμε προϊόντα εξαίρετης γεύσης που έχουν κατακτήσει επάξια την εμπιστοσύνη και αγάπη του καταναλωτικού κοινού.»

Great Taste Awards

Διαγωνισμός γευσιγνωσίας διεθνούς φήμης, που υλοποιείται κάθε χρόνο από τη βρετανική εταιρεία Guild of Fine Food, αποτελώντας σημείο αναφοράς για τα εξαίρετης γεύσης και ποιότητας τρόφιμα. Πάνω από 500 εξειδικευμένοι κριτές, αξιολόγησαν μέσω της τυφλής δοκιμής 12.500 προϊόντα από όλο τον κόσμο.

You might also like