Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αττικής πάει …Ελασσόνα

Συμμετέχει σε τυροκόμηση & εκδήλωση στη Διοργάνωση 'Φέτα 2018'.

Ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αττικής, θα συμμετέχει στη Διοργάνωση ‘Φέτα 2018‘ με την επιδεικτική παραγωγή φέτας, σε επίπεδο οικοτεχνίας (Νόμος 4235/2014) στο χώρο της έκθεσης (υπεύθυνη η Μάγδα Κοντογιάννη) με βραστήρα INOX ST.

 

Παράλληλα, την Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2018 (14.00-16.00) στην ημερίδα: «Νέα επιχειρηματικότητα – Είσοδος νέων επιχειρηματιών στο κλάδο της φέτας», στην αίθουσα Θεάτρου ‘Δημάρχου Βασιλείου Φαρμάκη’, στην Ελασσόνα, θα προσεγγισθεί το θέμα από πολλές πλευρές.

Στην ημερίδα, ειδικοί του κλάδου της φέτας θα δώσουν συμβουλές στους νέους επιχειρηματίες για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να γίνουν παραγωγοί φέτας ή γαλακτοπαραγωγοί. Το πρόγραμμα της ημερίδας περιλαμβάνει τα θέματα όπως: «Διεθνείς τάσεις στην αγορά τυροκομικών», «Παγκόσμιες τάσεις στην αγορά γαλακτοκομικών», «Σύγχρονα χρηματοδοτικά εργαλεία για τον πρωτογενή τομέα», «Πώς μπορεί κάποιος να γίνει γαλακτοπαραγωγός», «Αναπτυξιακά χρηματοδοτικά εργαλεία για νέους παραγωγούς», «Συνεργατισμός και νέα επιχειρηματικότητα» και «Αναπτυξιακά χρηματοδοτικά εργαλεία για νέους παραγωγούς».

Οι Κτηνοτρόφοι της Αττικής θα συμμετέχουν το επόμενο διάστημα σε σειρά εκδηλώσεων με στόχο την προώθηση της ατζέντας τους. Μεταξύ των εκδηλώσεων αυτών η ‘Γιορτή της Αγρότισσας‘ (15/10/2018) και το «16ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Γαστρονομίας & Οινολογίας» το διάστημα 19-21/10/2018 στο Ζάππειο,  που οργανώνει η Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής.


Στην κεντρική φωτογραφία στιγμιότυπο από παλαιότερη τυροκόμηση των Κτηνοτρόφων Αττικής.

You might also like